nati/misio
Mama Nadusii i Maksia :-)
widzę że woda z Lidla rulezz hehe, będziemy karmić cycem i wypijać litry wody powinni nam rabat na wodę dać :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej ja dzisiaj pierwszy raz ciasto zrobiłam i wyszło! a jakie pyszne ojj polecaaam! :-)
robiłam dokładnie wg. tego przepisu Ciasto zebra - sprawdzony przepis myslalam zeby moze jutro zrobic znowu bo bardzo szybko znika z talerzy ale boje sie ,ze z kanapy to sie niedługo nie podniose ;-)
w ciąży nie jest nie wskazana, z tym że gazowanej wypija się mniej niż nie gazowanej a w ciąży powinno się duużo pić.
ponoć gazowanej nie powinno się pić podczas karmienia piersią bo powoduje kolki i wzdęcia
tiaaa...u mnie na szkole rodzenia tez tak kobitka mówiła. Ale jakoś do mnie to nie przemawia - przecież ten gaz to zwykle CO2 i się nie wchłania z jelit. My nawet oddychając wytwarzamy przecież dwutlenek węgla...więc jakoś mnie ta teoria nie przekonuje ( słodzone gazowane świństwa rozumiem - bo tam chemia jest jako dodatek)
no perrier jest super, ale jak dla mnie za droga bo dziennie u nasz idzie ok 2 l wody, więc bym zbankrutowała
W UK na szczescie woda z kranu jest pitna, na poczatku jakos nie moglam sie przekonac, ale juz od kilku lat taka pije
tak, jak w FR mieszkałam to dużo jej piłamtutaj na szczescie jest tania