reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek kulinarny - nasze przepisy

Ja juz takze sobie spisalam przepisy i jak znajde chwile czasu to napewno wyprubuje.;-)
A ja wczoraj tzn dzis o 1 w nocy mialam wielka ochote cos zjesc :-) i roblam takie wielkie domowe hamburgery :-):-) no mysle nie zasne jak nie zjem i dopiero jak pochlonelam takie 2 olbrzymy to spokojnie i szybciutko zasnelam :-p he

Wczoraj o 1 w nocy miałam mega ochotę na buraczki z chrzanem:szok:
Ale nie dałam się:-p:-p

reklama
Nie mogę nawet na śledzie patrzeć. Zresztą jak na większość jedzenia. Ale dzisiaj na obiad mam czerwony barszczyk z kluseczkami...mmm pychotka. Nie mogę się już doczekać. A w ogóle codziennie kupuję kilogram jabłek i wcinam jak najęta:-):-):-):-)

Jakos sledzie mi juz przeszly na poczatku mialam na nie ochote.
Wczoraj mialam barszczyk tak do popicia na kolaje ale niestety....chyba mi nie przypasowal :sorry:
Tak mysle wlasnie nad obiadem co tu zrobic moze jakas zapiekanke z ryżem albo makaronem albo wiem żurek :-):-) a na drugie cos pomysle w trakcie

Ja mam dzisiaj zamowienie na rybe z ziemniakami i surowka z bialej kapusty. A na deser beda koperty z brzoskwiniami :)
matylda zdradź przepis na te koperty z brzoskwiniami całkiem fajnie się zapowiadają
Ja dziś robię pizzę wczoraj też robiłam ale mam taką ochotę że dziś też muszę wszamać pizzę ;-)

reklama
Tzn tak: co będzie to będzie ale chcę córkę. Już się nastawiłam. Właśnie wcinam jabłko i barszczyk przed chwilą, Żurek.... pyszna sprawa i ogórkowa też. Lubię takie zupki:-):-):-)

Do góry