reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek kulinarny - nasze przepisy

reklama
ja wczoraj upieklam ciasto z czeresniami, a ze smaki mam ciazowe to zeby nie byl za malo slodki to wierzch pezelozylam bitą smietana i na to galaretke agrestowa i wisniowa :)

Juluszka jeszcze raz dziekuje za przepis. dzisiaj drugi raz pieke to ciasto tak zasmakowalo mojemu lubemu :-)

ciasto z czereśniami - tak jak mówiłam, tak zrobiłam
trochę mi nie wyszło [chociaż mąż mówi że się nie znam ;-)], ale to przez dwie rzeczy [tak myślę] - po pierwsze dałam za dużo czereśni a po drugie w tym przepisie nie ma śladu proszku do pieczenia, więc mi nie urosło, ale zjadliwe ;-) [a mąż twierdzi że dobre]
Ciasto z czereśniami - Ciasto, czereśniami

:-) Część z Was juz wyraziła swoja pozytywna opinie dla takiego wateczku:tak:
Mam nadzieje, ze kazda z nas odnajdzie tu wiele pomysłów na pyszne obiadki i nie tylko obiadki:tak:. W kazdym razie ja chciałabym skorzystac z Waszych pomysłów, bo mam dosc myslenia - co by tu dzis ugotować???.
Po prostu gdy któras z Was upichci cos fajnego, to niech pochwali sie tutaj, a my bedziemy podziwiac i brac przyklad:tak:

reklama
Do góry