reklama
nikolleczka
Lipcowe mamy'09
ja wczoraj upieklam ciasto z czeresniami, a ze smaki mam ciazowe to zeby nie byl za malo slodki to wierzch pezelozylam bitą smietana i na to galaretke agrestowa i wisniowa
Juluszka jeszcze raz dziekuje za przepis. dzisiaj drugi raz pieke to ciasto tak zasmakowalo mojemu lubemu :-)
nie ma za co! ja w sobotę upiekę na weekend. Szybkie i dobre...
A ja dziś na obiadek upichciłam coś takiego
Sznycel cielęcy po włosku - Kobieta.pl
robi się szybko, bardzo smaczne no i co dla mnie bardzo ważne - poziom cukru później rewelacyjny :-)
Ostatnio mam fazę na mozzarellę... ;-)
Sznycel cielęcy po włosku - Kobieta.pl
robi się szybko, bardzo smaczne no i co dla mnie bardzo ważne - poziom cukru później rewelacyjny :-)
Ostatnio mam fazę na mozzarellę... ;-)
ciasto z czereśniami - tak jak mówiłam, tak zrobiłam
trochę mi nie wyszło [chociaż mąż mówi że się nie znam ;-)], ale to przez dwie rzeczy [tak myślę] - po pierwsze dałam za dużo czereśni a po drugie w tym przepisie nie ma śladu proszku do pieczenia, więc mi nie urosło, ale zjadliwe ;-) [a mąż twierdzi że dobre]
Ciasto z czereśniami - Ciasto, czereśniami
trochę mi nie wyszło [chociaż mąż mówi że się nie znam ;-)], ale to przez dwie rzeczy [tak myślę] - po pierwsze dałam za dużo czereśni a po drugie w tym przepisie nie ma śladu proszku do pieczenia, więc mi nie urosło, ale zjadliwe ;-) [a mąż twierdzi że dobre]
Ciasto z czereśniami - Ciasto, czereśniami
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
:-) Część z Was juz wyraziła swoja pozytywna opinie dla takiego wateczku
Mam nadzieje, ze kazda z nas odnajdzie tu wiele pomysłów na pyszne obiadki i nie tylko obiadki. W kazdym razie ja chciałabym skorzystac z Waszych pomysłów, bo mam dosc myslenia - co by tu dzis ugotować???.
Po prostu gdy któras z Was upichci cos fajnego, to niech pochwali sie tutaj, a my bedziemy podziwiac i brac przyklad
Mam nadzieje, ze kazda z nas odnajdzie tu wiele pomysłów na pyszne obiadki i nie tylko obiadki. W kazdym razie ja chciałabym skorzystac z Waszych pomysłów, bo mam dosc myslenia - co by tu dzis ugotować???.
Po prostu gdy któras z Was upichci cos fajnego, to niech pochwali sie tutaj, a my bedziemy podziwiac i brac przyklad
reklama
Jak tylko w naszym ośrodku zdrowia zostaną podpisane kontrakty z NFZ idę do okulistyDla tych które poszukują inspiracji :-) i nie udało im się wcześniej znaleźć tego wątku ;-)