reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek kulinarny - nasze przepisy

reklama
idę robić obiadek:-) dzis mamy łososia zapiekanego w foli z ziołami, maselkiem i cytrynką, do tego pieczone ziemniaczki i salata lodowa z sosem vinegret, nawet przy moim słabym apetycie się skusze bo uwielbiam rybki, a co najważniejsze mają duzo kwasu Omega3:-):-):-)

kasiakom ale narobiłaś mi apetytu, aż się zaśliniłam :) i już nic innego mi dzisiaj nie będzie smakowało :) chyba przejadę się po łososia :)

Kasia zrob wiecej, przyjezdzam dzis do Ciebie na taki obiadek:-D:tak:
u mnie bidna ogorkowa z mrozonki hortexowej. jakos nie mam weny do gotowania.

A ja wczoraj zrobiłam sobie na wieczór "oszukane ptasie mleczko" z mleczka skondensowanego i galaretki mniami :-)

ja dziś na ryby mam ochotę, kupiłam dorsza na obiad ale też nie omieszkałam 10 dkg szprotek sobie capnąć :-) zaraz je sobie zjem;-)

a ja jutro pierwszy raz robię kapuśniak hehe ciekawe czy bedzie smaczny przepis z neta mam ale komentarze były zachecajace.
a dziś piatek wiec tradycyjnie rybka z ziemniakami a do tego surówka z kapusty kiszonej już mi ślinka leci na myśl o kapuście kiszonej :-D

reklama
A ja dzisiaj obaliłam miche krupniku z dużą ilością koperku i mama namawia mnie na flaki ale już nie mam miejsca i się nie skuszę.

Do góry