reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek kulinarny - nasze przepisy

reklama
idę robić obiadek:-) dzis mamy łososia zapiekanego w foli z ziołami, maselkiem i cytrynką, do tego pieczone ziemniaczki i salata lodowa z sosem vinegret, nawet przy moim słabym apetycie się skusze bo uwielbiam rybki, a co najważniejsze mają duzo kwasu Omega3:-):-):-)

kasiakom ale narobiłaś mi apetytu, aż się zaśliniłam :) i już nic innego mi dzisiaj nie będzie smakowało :) chyba przejadę się po łososia :)

Kasia zrob wiecej, przyjezdzam dzis do Ciebie na taki obiadek:-D:tak:
u mnie bidna ogorkowa z mrozonki hortexowej. jakos nie mam weny do gotowania.

A ja wczoraj zrobiłam sobie na wieczór "oszukane ptasie mleczko" z mleczka skondensowanego i galaretki mniami :-)

ja dziś na ryby mam ochotę, kupiłam dorsza na obiad ale też nie omieszkałam 10 dkg szprotek sobie capnąć :-) zaraz je sobie zjem;-)

a ja jutro pierwszy raz robię kapuśniak hehe ciekawe czy bedzie smaczny przepis z neta mam ale komentarze były zachecajace.
a dziś piatek wiec tradycyjnie rybka z ziemniakami a do tego surówka z kapusty kiszonej już mi ślinka leci na myśl o kapuście kiszonej :-D

reklama
A ja dzisiaj obaliłam miche krupniku z dużą ilością koperku i mama namawia mnie na flaki ale już nie mam miejsca i się nie skuszę.

Do góry