reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek kulinarny - nasze przepisy

ja dzis robie na obiadek karkowke z grilowanej patelni. zyczenie mojego m.
co do picia to tez mam ciagle pragnienie. wczoraj tez skusilam sie na cole, ale tylko raz na jakis czas. a tak to soki, ostatnio jablkowy bardzo mi podchodzi, wczesniej byl pomaranczowy. z wod to tylko kryniczanka. i ostatnio mi smakuje wlasnie woda z plasterkiem limonki.

reklama
ja mam kłopot z piciem ;( nigdy nie lubiłam dużo pić a teraz to już w ogóle mogłabym nic nie pić:eek: Wiem, że to niedobrze, bo zafunduję sobie obrzęki, poza tym brak wody wpływa na zaparcia itd, ale ja się nie mogę zmusić:-(
Może jak się trochę ociepli to zacznę popijać wodę...

ja tez ostatnio ciągle piję, ale podchodzi mi tylko woda i od czasu do czasu sok pomidorowy, ostatnio odkryłam jedyną herbatkę, która mi w miarę smakuje - mięta z jabłkiem :)

a u mnie dziś pierogi z kapustą i grzybami (z zamrazarki po świetach) nie mialam dzis weny:-):-):-)

wracając do picia to ja bardzo chetnie herbatki tez pije, ostatnio bardzo mi smakuje zielona herbata z jaśminem (taka lisciasta) - pychotka:-)

Ja dziś skuczę bo chce mi się jeść ale nie wiem co....:confused::confused: W sumie to na nic nie mam ochoty.:no: Zjadłam pół ananasa świeżego i mnie ciut przytkało.:eek:
Jutro robię pierogi z kapustą i mięsem. Będę mieć na 2 dni spokój....:-)

Aha, co do soków marchwiowych to robię sobie ja sama. :tak:

reklama
A ja przed chwila wycisnalam sobie sok z trzech cytryn i wypilam duszkiem a ze bylo mi malo to czwarta zjadlam:))

karpatki nie zrobilam bo przyszla kolezanka i przyniosla mi ciasto marchewkowe z orzechami, calkiem niezle (wczesniej nie jadlam)

Do góry