reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Kasiulla Myślę, że dobrze by było, żeby zobaczyła ją pediatra. Szkoda, żeby Słoneczko tak się męczyło. Trochę za długo trwa ta temperatura.

reklama
Ł. miał wysoką temepraturę przy ząbkach (aktualnie nadal stan 3. sztuki :-) ) i to za każdym razem. Nie chciał jeść, płakusiał. Wtedy faktycznie pomagał Ibum, ewentulanie czopki.

no ja tez sie zastanawiam nad zebami
ale czy zeby moga tak zwalic z nog ?? i powodowac taka goraczke przez kilka dni
zauwazylam we wtorek 4 na dole i jest swieza a Lena sie troche po dzoaslach szosruje
i dlatego zwlekam z tym antybiotykiem bo moga to byc zeby albo 3dniowka
mam nadzieje ze nic innego

Kasiulla Jak pisałam, Łukaszek ma trzy ząbki, a przy każdym z nich była ostra jazda: gorączka, płacz, budzenie się w nocy praktycznie co godzinę i koniecznie co 6 godzin Ibum, albo czopek. Jak tylko ząbek się przebił, to wszystko wracało do normy ;-) Aż strach pomyśleć, co będzie jak pójdą następne ząbalki :no: :szok:

Życzymy Lence dużo zdrówka :-)

Muszę koniecznie odpocząć od naszego forum, bo już nie tylko nie wiem co czytam, ale chyba przestaję też niektóre rzeczy rozumieć tak jak powinnam. Dlatego też na jakiś czas milknę zupełnie.

Będę sobie Was czytać, a gdybym była komuś potrzebna to piszcie na priv.

Wszystkiego dobrego i Wesołych Świąt...

KAsiulla, nie pamiętam czy tu pisałam już ale Iga na tydzień przed pojawieniem się na wierzchu czwórek przez dwa dni miała ok.40 stopni gorączki..niektórzy twierdzą że to za wyskoka jak na zęby, ale po trzech dniach goroczką spadła całkiem, a po tygodniu wyczułam zębiska...

no ale lepiej że Twoją Lenkę zbadała pediatra..

reklama
Dziewczynki ja na chwilke ,
jestem bardzo szczesliwa , bylam wczoraj na USG i z dzidzia wszystko ok, badania krwi tez mi wyszly dobrze, tylko zmienil mi sie termin, z usg wychodzi na 8 sierpnia dlatego tez za 4 tygodnie znow ide na usg aby to sprawdzic.
No i najwazniejsze (chyba) tzn. bedzie dziewczynka:-) .
Ja sie ciesze bardzo , chociaz dla Wicia chcialam aby to byl synek , no bo wiecie on mi zapowiedzial ze mi syna nie odpusci wiec......;-) :-) .
Od dzisiaj sie przeprowadzamy, wiec mam urwanie glowy i tez bede musiala wyglosic telefon na nowy adres i nie wiem ile mi to zajmie czasu wiec od niedizeli mnie nie bedzie.
Caluje wszystkie mamusie i skarbusie , papa

Do góry