reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Magda - ogromniaste gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kinga - ja się też swego czasu stawiałam, mówiłam otwarcie, co myślę, walczyłam o swoje i niestety niezbyt dobrze na tym wyszłam. U nas w szkole dobrze mają ci, co sie podporządkowują i siedzą cicho. No, ale niby sumienie mam czyste, że nie postępowałam wbrew sobie...

reklama
Wow Madziu GRATYLACJE !!!!!!!!!

A ja witam po przerwie , nareszcie mamy sprawny komp , to bylo straszne , praktycznie nie mielismy kontaktu ze swiatem (czytaj z Polska:-D ) wiec mialam tylko do wyboru Teletubisie i inne bajki albo glupkowate programy w amerykanskiej tv , dobrze ze jeszcze gazety istnieja. No ale Was to mi nikt nie zastapi:tak: .Najgorsze ze stracilismy wszystkie zdjecia i filmiki ze swiat no ale co zrobie.

W ogole to jestem "wyprana " psychicznie bo przez ten caly czas stawalam na glowie aby dostac pozyczke na kupno mieszkania a teraz jak juz (prawdopodobnie) jest szansa to my mamy klina z mezem bo nie wiemy czy sie w to pakowac . W sumie bo Witek sam pracuje a tu jeszcze dziecko w drodze i nigdy nie wiadomo co nas czeka , moze nagly wyjazd do Polski a jak bedzie pozyczka to juz nie bedzie takie proste . A z drugiej strony i tak musimy zmienic mieszkanie na wieksze i wtedy musielibysmy wynajmowac. Sory ze Was tak zanudzam ale ja juz mam tej sytuacji dosc , sam czlowiek nie wie co robic.
Poza tym przez to cale zamieszanie to nie mam czasu myslec ze w ciazy jestem , co za glupota:-( . Na szczescie sie dobrze czuje , odpukac, ale u lekarza nadal nie bylam bo nie mam ubezpieczenia jeszcze , musimy sie w przyszlym tygodniu rozliczyc z podatkow i dopiero wtedy . Troche sie niepokoje bo nawet nie wiem czy wszystko dobrze z nasza fasolka.
Marysia ma katarek juz tydzien (na poczatku mysalam ze to od zabkow, bo jej wyszedl 7 zabek i chyba dalej wychodza bo sie strasznie slini) i nie wychodze z nia w sumie wiec siedzimy w domu. Ale raczkuje wszedzie i mi nie da posiedziec na BB :tak: . W zwiazku z tym katarkiem ma problem z zasnieciem i tak z nia walczymy az padnie. Ale za to w nocy nawet niezle spi , ale musze jej dawac butle raz albo 2 razy w nocy.
Juz Was nie zanudzam ale to chyba wszystko, poza tym ze tesknilam za Wami. Tylko czasami mam tak ze glupio mi sie zalic wiec nie pisze.
Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki

a ja wlasnie wylicytowalam takie fajne buty z gore texu dla Lenki na wyjazd w gory bo mala chodzi za jedna raczke i pewnie bedzie chciala chodzic a do tej pory mielismy tylko takie goralskie ale chociaz cieplutkie byly :-)

Magda gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ivka- nie zanudzasz!!!!!!!!!

My po wekendzie u teściów. Fajnie było. Byliśmy na spacerze z małą- pierwszy raz na sankach i nie bardzo jej się podobało. Może dlatego, że śnieg padał i trochę jej na buzię leciał.

witajcie dziewczyny!!

ja ostatnio mialam problemy z kompem ale juz jestem!

obronilam sie!! :-) :-) jetsem tak szczesliwa ze szok! no juz licencjata mam, a teraz planuje cos jeszcze porobic, tzn, moze jakies kursy (coby papiery miec) dopoki nie pojde do pracy, a wtedy to magisterka murowana :tak:

oj, ale sie stesknilam za wami! witam te mamuski ktore wrocily po przerwie ;-) no i dobrze dowiedziec sie czegos o kasiulli ;-) ale ja zaglosowalam w sprawie listy to juz nie ma co dodawac ;-)

GRATULACJE:-D :-D :-D :-D :-D

Byliśmy na spacerze z małą- pierwszy raz na sankach i nie bardzo jej się podobało. Może dlatego, że śnieg padał i trochę jej na buzię leciał.

A Patrycja miała radochę jak jechałyśmy wózkeim do dopmu i śnieg jej padał na buzię. Moja córica wywaliła język i z rogalem na buźce łapała na niego śnieg:-)

Madzia, GRATULACJE!!!!!! :-):-):-)
Iwka, po to jest forum też by się żalić! Trzymaj się!

Sylwia, witaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj w końcu na forum :D

A ja po weekendzie zajęciowym=zaliczeniowym i...wszystko do przodu!!! A nawet lepiej niż myślałam! :) Jeszcze tylko czekają mnie dwa egzaminy, bo z jednego jestem zwolniona :)
No i w ogóle nie miałam przez naukę czasu, tylko czytam wątek główny i wątek zdjęciowy :)

Buziaki dla wszystkich MAM I DZIECIACZKóW!

Kasiulla, Lenka już chodzi za rączkę... - ale super! :)

reklama
wiecie co Lenka zrobila po kapieli przeszla sama kilka krokow :szok: :-) :-D
jak tak dalej pojdzie to pobyt w gorach zamiast na stoku spedze biegajac za Lenka :-D :-D :-D (dobrze ze kupilam te buty:-D )

Do góry