reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

felqua pisze:
Hej Magda!!!Witaj z powrotem!
Co do wynikow mam -ale kurcze norm nie mam -wiec nie wiem jeszcze czy wszystko ok-gdzies cos mi sie w ktorejs gazecie Dziecko o oczy obilo jak interpretowac wyniki badania krwi u dziecka-musze poszukac, ale na razie Jas spi akurat w tym pokoju w ktorym wszystkie gazety mam
felqua tutaj mozesz sprawdzic wyniki twojego maluszka:)..................kaśkawierze ze wszystko bedzie oki:)
http://www.laboratorium.swinoujscie.pl/normy.html

reklama
kaśka trzymaj się!

Madzia witaj :)

a ja odebrałam dziś wyniki no i wyszedł znaczny wzrost grzybów drożdżopodobnych
zarejstrowałam się do lekarki której nie znałam ale byla bardzo OK , widac było że się przejeła, badała Maksia i wypytywała o różne rzeczy. Póki co nie przepisała nam żadnych antybiotyków bo Maks za mały, mamy dawać nystatyne w zawiesinie i lacidofil no i koniecznie mamy zrobis posiew moczu żeby upewnić się czy tam nie ma bakterii ::)
przepisala nam jeszcze robioną maść witaminową do buźi i radziła żeby przez kilka dni smarować w jakimś jednym zaczerwienionym miejscu maścią Clotrimazolum przeciwgrzybiczną żeby sprawdzić czy dziala ::)

inkaa wielkie dzięki :-*
gdyby nie TY to do głowy by mi nie przyszło żeby badanie kału zrobić
ciekawe czemu mój lekarz badań nie zlecił :mad: szkoda gadać..

Aniam tez własnie o tym czytalam i staram sie żeby jak najmniej było slodkiego
soczków nie podaje a herbatke robie ostatnio bardzo "cienką"

ale dziewczyny sie cieszę że mogłam wam pomóc a raczej nie ja tylko moja kolezanka :) całuski dla was i maluszków :)

kaska jesteś bardzo dzielną mamusią!!! myśl cały czas, że już niedługo i będziecie w domku.
Cały czas trzymam za was kciuki.
Wirtualnie ślę dobrą energię ;)

Kaśka, mam nadzieję, że uda nam się w weekend spotkać i Filip będzie mógł sprawić, że roszkę się oderwiesz! :)

Mamaoli, super, że wyniki się potwierdziły! Tzn. nie super, że Maks ma bakterie, ale super, że w końcu udało się to zdiagnozować!!!!

Brrrr... że żaden z lekarzy ani Twoich ani Aniam nie próbował nawet tego podejrzewać... smutne... i jak tu im ufać...

reklama
Kaśka pamiętaj że jesteśmy z Tobą, musisz być silna. Piotruś potrzebuje Cie teraz bardziej niż zwykle. Głowa do góry, będzie dobrze. Już niedługo wrócicie do domku.

Do góry