reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
dziekujemy ze wszystkie zyczenia!! tak milutko bylo je tu poczytac :D

my tez zyczymy wszystkim dzieciaczkom ktore mialy niedawno SWOJ DZIEN wszystkiego co najlepsze, niech nam rosna wszystkie zdrowe, silne i sliczne

a jak tam wyniki dziewczyn?? amiam, mamyoli, felquy??

mam nadzieje ze wszystkie dobre ::) ;)

Hej Magda!!!Witaj z powrotem!
Co do wynikow mam -ale kurcze norm nie mam -wiec nie wiem jeszcze czy wszystko ok-gdzies cos mi sie w ktorejs gazecie Dziecko o oczy obilo jak interpretowac wyniki badania krwi u dziecka-musze poszukac, ale na razie Jas spi akurat w tym pokoju w ktorym wszystkie gazety mam

felqua pisze:
Hej Magda!!!Witaj z powrotem!
Co do wynikow mam -ale kurcze norm nie mam -wiec nie wiem jeszcze czy wszystko ok-gdzies cos mi sie w ktorejs gazecie Dziecko o oczy obilo jak interpretowac wyniki badania krwi u dziecka-musze poszukac, ale na razie Jas spi akurat w tym pokoju w ktorym wszystkie gazety mam
Felgua,znalazlam cos,popatrz
http://kobieta.gazeta.pl/edziecko/1,54938,2906759.html

czołem dziewczynki - ja przelotem między porządną kolacją, a moczeniem się w wannie. z Piotrkiem siedzi Krzysiek, bo ja już odpadłam psychicznie i muszę odpocząć chwile. popieprzyło się od wtorku popołudnia totalnie. we wtorek wieczorem dostałąm do popkoju 2,5latka rozwrzeszczanego na maksa i bardzo nieposłusznego. dziecko ma problemy psychologiczne a nie neurologiczne i jego pobyt na neurologii to pomyłka totalna. przez niego Piotrek mój śpi na korytarzu, bo on wyje non stop, a zasób jego słownictwa ogranica siędo: łiłiłi i brrrrrrrrrrrrr. masakra. chodzi spać w okolicach północy a w dzień to szkoda nawet gadać. od wczopraj od 11 do dzisiaj do 11 Piotrek miał robioną ph-metrię - nie życzętego najgorszemu wrogowi. Piotrek wył a ja razem z nim. nie spałam z mamą całą noc, bo trzeb mu było non stop trzymać rączki żeby nie wyrqał sondy. jutro rano tomografia, a wieczorem na przepustkę i powró do tego cyrku w niedzielęwieczorem.

reklama
Oj Boziu,Kaska,wspolczuje naprawde.Powtarzaj sobie tylko ze juz niedlugo wszystko sie skonczy i z Piotrusiem wrocicie do normalnosci.Pewnie na poczatku bedzie troche zestresowany ale najwazniejsze ze bedziesz przy nim.Trzymaj sie!!!!!! :-*

Do góry