reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

dziewczyny mam pytanie co myslicie o stronach internetowych dzieci
opisy miesiac po miesiacu zdjecia itp jak sie nie myle to mamaboo zalozyla cos takiego oskarkowi
z jednej strony fajna rzecz i ciekawe czy mozna utajnic dostep dla znajomych czy mozw wchodzic tylko kto chce

reklama
kasiula matula pisze:
opisy miesiac po miesiacu zdjecia itp jak sie nie myle to mamaboo zalozyla cos takiego oskarkowi
z jednej strony fajna rzecz i ciekawe czy mozna utajnic dostep dla znajomych czy mozw wchodzic tylko kto chce

kasiula
jak założysz małej bloga , to napewno będziesz mogła zahasłować i dostęp będą miały osoby którym podasz hasło

kasiula matula pisze:

Kasiula Matula to dobry pomysl sama sie kiedys nad tym zastanawialm tylko nie wiem jak zaklada sie takiego bloga :)

wejdź sobie np na onet i tam znajdziesz "przepis" na blog

z innej beczki...gdzie się nam zapodziała catherinka???!!! juz drugi dzień jej nie słychać, internet jej wysiadł czy co? ::) kasia odezwji się ;)

O wilku mowa, a wilk tu :) W weekend byliśmy u rodziców Marcina, dziś wróciliśmy, no i dziś również do pracy, pech chciał, że ja na 18, a Marcin na 15, no i z małym siedzi moja mama, dobrze, że dziś nie szla do pracy, bo nie wiem co to by bylo ::)

Anik78, fajnie, że się odezwałaś, bo właśnie wczoraj zastanawiałam się co u Was :) Cały czas trzymam kciuki, żeby Krystiankowi się w końcu poprawiło no i teraz będę trzymać również za Twój powrót do zdrowia!

Dziś dostałam smska od Sylwii_532 - zamieszczam go :)
"Co tam u Was i dzieciaczków? nas super już, bo na początku chciałam wracać. W wolne dni zwiedzamy co się da. Domek super. Z Kacprem mam kłopot, bo nic nie chce jeść, tylko moje mleczko i się załamuję. Czekam tylko, aż mężyk kupi sprzęt i podłączy net to się odezwę zaraz. Pozdrowienia dla mam i dzieciaczków marcowych!
P.S. Wróciłam do formy :-)"
A więc mamy potwierdzenie, że dolecieli szczęśliwie i że wszystko ok :)

A ciekawe co tam u Mokkate - dawno się nie odzywała...

reklama
Do góry