reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

to uzależnienie koszmarne 8)
a prasowanie cholerka czeka!!! gdzie jest Kasia76?! :D chyba ją zaproszę do siebie na jutro... ;) :laugh:

dziewczyny, wyrzućcie mnie, MUSZĘ dziś wyprasować stos ciuchów :(

reklama
ja właśnie skończyłam prasowanie, odpreża mnie to

możecie podrzucać swoje stosiki ;)

najlepsze życzenia dla JASIA, OSKARA i KINGI!!!!!!!!!

ja nie zaglądałam 2 godziny - chcecie mnie zabić - tyle napisałyście a ja muszę jutro wstać o 5!!!!

Kinga - my płaciliśmy 235 zl - neostrada + abonament telef. za telefon, z którego nie dzwoniliśmy (ale abonament musiał być utrzymany - eh ta TPSa...)

A ja mam stałe za 58zł. I muszę szukać jakiegoś operatora, bo za jakiś czas się wyprowadzam i nie wyobrażam sobie życia bez allegro i bb :laugh:

a ja siłą oderwałam się od kompa, żeby wziąć przysznic .... wracam .... i nie wiem który wątek czytać najpierw!!!
litości :laugh:

reklama
jeju laseczki aleście naprodukowały. kurde chłopek obiecał mi BB a tu przy usypianiu Piotrka, Piotrek ojca uśpił i dupaaaaaaaaaa.
udalo mi się znaleźć mój bebilon 2 po zupełnie przystępnej cenie, więc zakupiliśmy 12 dużych puszek.

Osinka: nie ma sprawy - przyjadę poprasować i wezmę do Ciebie moje pranie, bo leży od 4 dni na misce i się prosi, "ale dziś to mnie już wrzuć do pralki", a ja świnka przechodzę tylko obok ::)

Do góry