reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

jutro zrobię wg tego przepisu jak na razie robię taki z cebuli około 5 głowek + 15 ząbków czosnku i to miodem i do lodówki zawsze rano jest około 3 łyżek syropu i na wieczór też tyle codziennie robię świeży a do tego codziebnnie obowiązkowo herbata z malin, woda z cytryna, actimel i mleko z miodem ;)

reklama
Ara u nas zgodnie z przepisami ciezarna nie moze czesto nosic przedmiotow o wadze powyzej 3 kg, a jednorazowo tych, ktorych waga przekracza 5 kg.

widze ze na przeziebienia i grype macie juz sprawdzone sposoby:)ja chyba tez z czegos skorzystam, zeby znow nie zachorowac.teraz juz mi lepiej, do niedzieli jescze w domku, ale moge juz chociaz cos zrobic i ciagle nie spie

buziaki od rana:*

aaa, Pytia, pytalas na kiedy mam termin, wiec termin mam na 14 lutego, powinnam byc u mam lutowych, ale że poznałam Mamę Boo to szybciutko przyszłam za nia tutaj:)tak wiec na wasza liste niestety sie nie załapuje:(

Aniam pisze:
Ara u nas zgodnie z przepisami ciezarna nie moze czesto nosic przedmiotow o wadze powyzej 3 kg, a jednorazowo tych, ktorych waga przekracza 5 kg.

tu pewnei tez, tylko ze ja pracuje w bardzo malej firmie gdzie oprocz mnei jest moj szef i babka od ksiegowosci. moj szef ma 75 lat, a babka od ksiegowosci 45. tak naprawde to chodzi o to ze nie mam kogo poprosic zeby mi pomogl. :(

Dzięki Kati za życzenia :)
Azik, mnie też Dzień Nauczyciela wkurzył w tym roku, ale przynajmniej moim uczniom udał się występ, który przygotowywawałam, a od klasy dostałam ogromniasty bukiet słoneczników, które uwielbiam :)

A dzisiaj idę odebrać L-4 i będę się byczyć przez dwa tygodnie. Ufff :)
Felqua, część rzeczy już przewozimy, meble chyba za tydzień w piątek. I wtedy też mamy zamiar już nocować w nowym domku. Nie mogę się doczekać.
Tyle, że dzisiaj się przeraziłam, jak sprawdziłam stan konta. Chciałam sobie jakąś bieliznę jeszcze kupić, bo mam tylko jeden ciążowy biustonosz, ale niestety w tym miesiącu nie da rady :( Wszystko poszło na domek, tylko długi zostały...

reklama
Do góry