reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Ara ja tez mam niezlego szefa. No moze poza dzwiganiem. jedna dziewczyna u mnie w pracy zalatwila sobie ze wychodzi 1,5 h przed koncem pracy ( zarobki jej sie nie zmienily). Normalnie pracujemy od 8:30 do 5 w jednym z naszych biur zaczynaja o 9 rano i tez nie widze zeby z tego powodu mieli jakos pensje pobnizane. Ja cholera dojezdzam ponad godzine do pracy, czesto stoje w korku i jak grzecznie zpytalam czy moglabym tez na 9 to mi odpalil ze musialabym zostawac dluzej. I gdzie tu sprawiedliwosc. Ale co sie dziwic na wiadomosc omojej ciazy uslyszlam "zacznij szukac nowej pracy". Najbardziej mnie wkurza ze nie moge pojsc na zwolnienie bo takowe tutaj nieplatne. Musze sie do polowy lutego meczyc i denerwowoac. O kims kto by mnie zstapil tez szefuncio nie mysli... zreszta to juz nie moje zmartwienie.

reklama
nie poszłam dzisiaj do pracy...
impreza nauczycielska w Grand Cru też mnie ominie  :(

kurcze, a to moze być ostatnia imprezka z okazji dnia nauczyciela - patrząc na plany PO-PISu

Piotruś od wczoraj 38 stopni, ja połamana - a tak dobrze było...

mam trzy dni na dojście do siebie i mam nadzieję że piotruś tez do siebie dojdzie...

to prawda Kati - takie traktowanie jest bardzo wkurzające...,

u nas jak nas szef wkurzy, to moge mieć go chociaż w dupie, i pójść na zwolnienie...
u was nawet tego nie mozna...

ja mam szefa OK, przynajmniej jak na razie ;)

Wiecie co, chyba nie będę podskakiwała swojemu szefowi (mężowi), bo naprawdę mam super warunki :) a jakbym policzyła godziny, które przeznaczam dziennie na pracę zawodową, to by pewnie wyszły ze 3 :)

Jakby tylko zwolnienie bylo platne juz dawno bym sie wypiela ;D A tak cholera kazdego grosza szkoda zwlaszcza teraz.

Azik, Pytia  wszytskiego najlepszego z Okazji Dnia Nauczyciela :)

reklama
tutaj lekarze nei traktuja ciazy tak jak w polsce niestety. zeby pojsc na zwolnienie, naprawde musialabym byc obloznie chora lub miec zupelnie zagrozona ciaze :( a szkoda, bo chetnei bym go olala, debila jednego i posiedziala w domu....a nie moge pojsc na bezplatne :(

Do góry