reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

wlasnie mialom o tym pisac ;)

u mnie tez alergi i do tego astma. od osmego roku zycia, tez na poczatku ciagle mysleli ze to oskrzela a ja ataki dusznosci mialam :mad:
w koncu po kilku dobrych miesiacach ktorys lekarz sie zorientowal!!

wiec chwala bogu ze teraz to szybko wykrywaja!!! i t e dzieci nie musza byc faszerowane bog wie czym!!!

szkoda ze nie ma leku ktory by temu wszystkiemu zapobiegal ::)

dziewczyny!! glowa do gory wierze w to ze znajdziecie najlepsze leki i diety ktore pomoga waszym maluszkom ;)

reklama
pytia, magdalena dzięki wielkie za podniesienie na duchu
bo dziś cały dzień podlamana chodziłam okropnie

a tu nie ma co się załamywać tylko faktycznie być dobrej myśli
może akurat u mojego Maksia będzie to łagone i przejdzie

tylko narazie buzia brzydka i już mam dośc odpowiadania na pytanie:" a co go tak opsypało?" :(

mamooli: to odpowiadaj ze chlopak sobie zycie urozmaica bo mu sie juz znudzilo ;)

a co ich obchodzi??!!

u dzieci to normalne przeciez ze co chwile cos wyskoczy bo zapoznaja sie ze swiatem dopiero!!

nic sie nie martw, wszystko mu przejdzie juz ty o to zadbasz!! jestem pewna :)

Witam
ściągnęliśmy z upalnego Krakowa.
po wizycie u neuro następujące wieści: na początku sierpnia Piotrek będzie umieszczony na kilka dni na Prokocimiu w celu pełnej diagnostyki, najprawdopodobniej łącznie z rezonansem magnetycznym. jednak z powodu mojej cholestazy było niedotlenienei Piotrka. asymetria jest, trzeba rehabilitację. a co bezdechów opcje jak na razie trzy:
a) niedojrzały układ nerwowy
b) refluks żołądkowy
c) padaczka
na razie o tym w ogóle nie myślę. spędziliśy pięny weekend w Krakowie. całe dnie siedzieliśmy z Piotrkiem na Plantach, na rynek chodziliśmy z Piotrkiem od 20-21 do 24. Piotrek zarwał w sobotę stare Niemry, gadał z nimi jak najęty. a w sobotę Krzyś zabrał mnie na wspaniałą kolację i pyszny deserek lodowy z okazji rocznicy ślubu, a Piotrek towarzyszył nam jako przyzwoitka. ;D

kaska rehabilitacja na pewno duzo pomoze wazne ze szybko zaczeta..........a co do podpunktow-mam nadzije ze to nie c.a i peter to sliczny chlopak i wesoly i podobny do mamuski ;)

Sylwia: ja o c nawet nie zamierzam myśleć, ale prawda jest brutalna - pierwsze ataki u niemowląt są w postaci bezdechów.
cieszę się, że uważasz, że Piotrek podobny do mnie, bo ostatnio znajomy stwierdził, że nie jest on podobny ani do mniee ani do męża.

Fakt z dziećmi cały czas coś. Niby zdrowe te nasze pociechy ale ile człowiek nachodzi się po lekarzach.

My zaraz po przyjeździe idziemy do rechabilitantki bo Kuba układa główkę tylko na jedną stronę . Jak był mały to kładłam go raz na jeden boczek raz na drugi i miałam nadzieje,że się wszystko unormuje. Teraz jest już zasiny na takie układanie i czym bym go nie podparła i i tak gółwka fik w drugą stronę. Musze to szybko załatwić póki ma niezarośnięte ciemiączko (gółwke ma skrzywioną z jednej strony) i przez ćwiczenia wyprowadzić mu to ładnie.

Każda z nas coś przechodzi ze swoim szczęściem , dobrze że szybko działamy i maluchy w przyszłości nie będą miały problemów.

reklama
kaska no bo do listonosza ;)
aqua bo najwazniejsze ze rehabilitacja zacznie sie wczesnie i na pewno synus bedzie mial sliczna glowke

Do góry