reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
Ja mam " Język niemowląt" w pdf ,ale zastanawiam sie nad kupnem w postaci książkowej, bo jakos mi tak nieporęcznie czytać aż tyle z monitora.Ale też potwierdzam że jest po prostu super.

Boże, aż się we mnie zagotowało i krew mnie zalewa właśnie obejrzałam wiadomości i usłyszałam o jakiś PIERDOLONYCH-przepraszam -PIELĘGNIARKACH z Katowic które wyjęły niespełna ważącego 1kg wcześniaka podrzucały go, wkładały do kieszeni fartucha, a jemu wisiały rurki od respiratora a te głupie kurwy pstryka ły zdjęcia sobie z tym szkrabem przerażonym, zabiłabym takie suki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nawet nie wiecie jaka jestem wściekła

i najgorsze epitety cisną mi się na usta i klawiaturę co zresztą widać za co przepraszam
ale jedynym pozytywnym czymś w tym jest to, że wydało się to i jest to nagłośnione, mam nadzieję że te głupie szmaty za to zapłacą !!!!!!!!!!!!!!!!!!11 :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

ja coprawda powinnam dołaczyc do mamus lutowych..ale, postanowiłam, że to własnie Was odwiedze:0a trafiłam na to forum z bloga Mamy Boo, znalazłam link i postanowiłam zajrzec.widze, ze bardzo tutaj u Was milo, mam andzieje, ze będe mogła z Wami popisac, mimo, ze termina mam na luty?

pozdrawiam

Witaj Żona, ja też nie jestem rasowa marcówka, raczej kwietniówka. Nie mogłam się doczekać kwietniowych mamuś, spodobało mi się tutaj i zostałam. Marcowe Mamusie się bardzo sympatyczne i z pewnością powitają Cię z taką samą radością jak ja. Jak się czujesz Ty i Twoje Maleństwo???

symaptyczne sa napewno:)mialam okazje popisac z Mama Boo, jesli wszystkie sa takie milutkie i przyjazne to to prawdziwe sczescie moc byc tutaj z Wami:)
a czujemy sie tak srednio..grypa mnie dopadla i jestesmy w domku:(
a Ty kasianka?

Ja też chora.. ale wlokę się do pracy bo pewnie później będzie jeszcze gorzej. Mam nadzieję że minie samo. trzymaj się cieplutko i odpoczywaj jeśli masz taką możliwość.

reklama
Witaj Żona ! To milo,ze zdecydowalas sie wlasnie na marcoweczki. Jest tu bardzo fajnie,zreszta sama sie przekonasz.  :) No, chyba moje ziemniaki na knedelki sie juz ugotowaly. Ide je obierac.

Do góry