reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Azik, mam urwanie głowy: praca, wykańczanie domku, niedługo przeprowadzka. Poza tym nie czułam się ostatnio najlepiej i nie chciało mi się siedzieć przy komputerze. Miło, że o mnie pomyślałaś :) Nadrabiam więc forumowe zaległości ;)
Anian - witam i dopisuję do listy - przepraszam, że z opóźnieniem :)

reklama
:) OJ, Pytia stasznie długo czekałam (aż jeden dzień!!!!). Wyluzuj. A przy okazji, pamiętaj, że musisz się oszczędzać. :)

Te terminy są tylko orientacyjne. Bardzo mały odsetek dzieci rodzi się w terminie. Jakoś mam przeczucie, że urodzę ciut wcześniej ;)

ja 13 lutego kończę 20 lat,może więc dzidzia zrobi mamusi prezent....chociaż wolałabym aby trochę poczekała z przyjściem na świat ze zwględu na szkółkę;)

maga_86 pisze:
ja 13 lutego kończę 20 lat,może więc dzidzia zrobi mamusi prezent....chociaż wolałabym aby trochę poczekała z przyjściem na świat ze zwględu na szkółkę;)
Ale fajnie, że też jesteś z 13!! My oboje z Rafałem urodziliśmy się 13 - ja kwietnia, Rafi - października ;D SZCZĘŚCIARZE Z NAS ;D

reklama
Do góry