reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Kaska, skoro tak było tak faktycznie dobra decyzja, tymbardziej, że teraz musisz mieć dobry nastrój dla Piotrusia. Trzymam kciuki za znalezienie nowego miejsca pracy, w którym będzie Ci się miło i w spokoju pracowało :)

nie mam pojęcia na czym to polega ale za każdym razem w weekend , kiedy mój mąż jest w domu Maciuś jest nieznośny, nie śpi, ryczy, domaga się noszenia na rękach, a w tygodniu tak jak dzisiaj budzi się ok7 na karmienie o 8 zasypia, potem karmoenie ok 10 i śpi do tej pory, przecież  mąż też się z nim bawi i nosi go na rękach ale przy nim mały jest niesforny, a ja zamiast w weekend odpocząć mam kwadratową głowe

czy u was też środek listopada/ bo mi zmarzły nogi we frotowych skarpetach i ciepłych kapciach ::)

tak u mnie chłodno choziaz nie ma co narzekac bo na dzisiejszym spacerze nawet wychodzilo slonko wiec nie jest najgorzeh choc i tak jak na czerwiec to starszna lipa

dziewczyny chyba catherinka ostatnio cytowala o zmianach naszego forum ze niby kiedy to mialo byc bo juz nie moge teraz znalesc

nie było chyba kiedy tylko że w najbliższym czasie, też jestem zainteresowana, bo wciąż nie mogę zmienić suwaczka ani zdjęcia :mad:

z tego co sobie poczytuje to same panie nauczycielki:)) ja z wyksztatcenia jetsem nauczycielem ale nie pracuje w szkole a moze i chcialabym bo pracowalam jakis czas na zastepstwo w liceum i bylo super.

kasiula matula pisze:
dziewczyny chyba catherinka ostatnio cytowala o zmianach naszego forum ze niby kiedy to mialo byc bo juz nie moge teraz znalesc

Niestey Kasiula, nie bylo napisane kiedy się zmieni...

Fionka, w Krakowie też listopad, chociaż dziś wyglądalo trochę na pażdziernik ;D ;D ;D Koszmar, ja też rano ciepła herbata, ciepłe skarpetki, ciepłe papcie, spodnie dresowe, bluzka ciepła z długim rękawem, na to ciepły swetr i... dygotałam po 20 minutach siedzenia przed kompem. Co chwilę do małego chodziłam jak spał, czy się nie odkrył, a w końcu w całym rynsztunku weszłam pod kołdrę i ucięłam sobie 2-godzinną drzemkę - wstałam trochę cieplejsza :)

reklama
fionka pisze:
nie mam pojęcia na czym to polega ale za każdym razem w weekend , kiedy mój mąż jest w domu Maciuś jest nieznośny, nie śpi, ryczy, domaga się noszenia na rękach, a w tygodniu tak jak dzisiaj budzi się ok7 na karmienie o 8 zasypia, potem karmoenie ok 10 i śpi do tej pory, przecież  mąż też się z nim bawi i nosi go na rękach ale przy nim mały jest niesforny, a ja zamiast w weekend odpocząć mam kwadratową głowe

czy u was też środek listopada/ bo mi zmarzły nogi we frotowych skarpetach i ciepłych kapciach ::)

u nas bylo podobnie. Mysle ze dzidzie wyczuwaja roznice w planie dnia i to ze zwykle mama sie nimi zajmuje w dzien a tu nagle pojawia sie tata ;)U nas jak maz ma dyzur i jestem sama Patryk jest grzeczny jak aniolek, w dzien bezdyzurowy potrafi byc nieznosny, w weekendy kiedy maz w domu tk samo :)

Do góry