anian
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kasiula matula pisze:dziewczyny chyba catherinka ostatnio cytowala o zmianach naszego forum ze niby kiedy to mialo byc bo juz nie moge teraz znalesc
fionka pisze:nie mam pojęcia na czym to polega ale za każdym razem w weekend , kiedy mój mąż jest w domu Maciuś jest nieznośny, nie śpi, ryczy, domaga się noszenia na rękach, a w tygodniu tak jak dzisiaj budzi się ok7 na karmienie o 8 zasypia, potem karmoenie ok 10 i śpi do tej pory, przecież mąż też się z nim bawi i nosi go na rękach ale przy nim mały jest niesforny, a ja zamiast w weekend odpocząć mam kwadratową głowe
czy u was też środek listopada/ bo mi zmarzły nogi we frotowych skarpetach i ciepłych kapciach :![]()