reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
Anian - powodzenia!!!

Aniam - nie wiem czy aż tak dużo łatwiej mi się ruszać - ale siadam z pewnością rozkraczona jak chłop!!! :laugh:, aż się mąż ze mnie nabija, że on tak nie siada.
w ogóle mojemu mężowi się wszystkie objawy ciążowe ostatnio nasiliły - marudny jest chwilami, ciągle siusia i ostatnio demonstruje mi na całe gardło różne rodzaje krzyków i pytami się czy włąśnie tak będę krzyczeć? ;) ::) - chyba przechodzi fazę oswajania się z porodem ;) ;D ;D

:D oj Koga, to masz wesoło w domu ;)
a mój nie chce być przy porodzie, trochę mi smutno! powiedział, że będzie czekał w samochodzie pod szpitalem i przyleci jak już będzie po...
on uważa że będzie mu głupio, bo tam jest masa kobiet w różnym stanie, no i będzie się denrował, e mnie boli :(

osinka - nie martw się tym :) może przy spontanicznym rozwoju wypadków wszystko inaczej się ułoży niż zaplanowane, a poza tym nie jestem pewna jak mój da radę, bo ostatnio po 3- godzinnym pobycie w szpitalu i czekaniu na ktg, jakjuż byliśmy na samym finiszu i robione było usg to od samych zapachów szpitala poszła mu krew z nosa!

Koga- to ta mocniejsza płeć ;) ;D

Osinko- mój przy pierwszym porodzie nie wyobrażał sobie swojej obecności.
Choć i tak cały czas siedział nerwowy pod szpitalem.
Teraz nie może się już doczekać i nie wyobraża sobie, ze mogłoby go nie być. ;D
Ci nasi mężczyźni.... :D

koga kurcze to jest taki etap oswajania sie z porodem ?? :) jesli tak to moj przechodzi przez to samo tylko ze jemu objawia sie to mniej wiecej tak: koszmary w nocy ze odeszly mi wody- i pyta sie mnie w srodku nocy jak sie czuje ;) jak wychodzi gdzies z domu to po jakims czasie mam telefon jak sie czuje...
poza tym prowadzi niekonczace sie negocjacje z brzusiem ze juz moglby sie rozdwoic :D

Witam wszystkie marcowe mamusie. Jestem tu nowa, mam nadzieję, że uda mi się zamieścić tę wiadomość:) Termin mam na 26 marca, ale brzuch mam naprawdę ogroooomny, więc mam nadzieję, że dzidzia wybiera się jednak szybciej :laugh:pozdrówka

reklama
Do góry