reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

no wlasnie, qurcze jakie o niesamowite ze wszystko mamy to samo, a nasze cialo zupelnie inaczej reaguje i zachowuje sie w kazdym przypadku ::)

reklama
ja chyba Magda mogłabym Tobie podać rękę. Ja już chcę wyglądać jak przed ciążą !!!

Fajnie, że kolejny dzieciaczek w drodze do nas..... :)

to dobrze ze jeszcze ty masz takie odczucie jak ja, bo mi to bycie w ciazy juz troszke sie zundzilo- ja chce cos nowego :)
ostatnio pomyslalam sobie w jakich ciuchach bede chodzic jak juz urodze- w ciazowych juz nie, a w swoich starych jescze nie bo dupcia za duza... i znow zakupy zostaja..a kaski nie przybywa oh!

a co do dzieciaczkow to tak ostatnoi sie smialam ze codziennie teraz sie rodza nasze marcowe bąble a jeszcze marca nie ma :D

mozliwe!!
ale to dobrz wiedziec ze nie tylko ja mam takie rozterki, bo jak mowie o niektorych pawlowi to sie ze mnie smieje- ze nie mam o czym juz myslec i czym sie martwic...

Mój Rafek cierpiliwie mnie łucha i jak go wczoraj zapytałam czy nie ma mnie dość, on powiedział: Nie przejmuj się, to tylko hormony!!! :)

coś Ty! Jest za uczciwy na polityka! Wyrzuty siumienia zżarłyby go już pierwszej nocy... :)

Kochane laseczki, lecę do łóżka, a Wy tu nie produkujcie tyle, bo ja nie nadążam z czytaniem... please! :) Do wieczora!!!

reklama
o rany coś ze mną nie tak jak wylazłam z forum rano to poszłam spać i sie teraz dopuiero obudziłam ale jeszcze hcce mi się spać a skurczów nie widać
mały też jakiś leniwy wczoraj się rozpychał a dzisiaj ledwo ciepły

Do góry