reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
KingaP pisze:
catherinka! Coś Ci się chyba pomieszało z tygodniami, bo Azik xczekała do końcA 37 tygodnia, więc chyba urodziła w 38. :)

Być może ;D Już poprawiam i mam jednocześnie pytanko: jeśli na suwaczku jest np.: 36 tygodni i 5 dni, to jest to 36 czy 37 tydzień? ::) Bo już się chyba zamotałam ;D

no to jus20to mam nadzieje ze pojdzie ci tak szybko jak kasiuli!!
powodzenia i czekamy na dalsze wiadomosci!!

swoja droga to te dzieciaczki sie tak codziennie beda rodzic??i na marzec niewiele zostanie?? ale sie spiesza hoho :)

lalala i będzie nowy dzidziuś marcóweczki urodzony w lutym ;D
just20sto trzymam kciuki żeby szybko i szczęśliwie poszło!!!! ;D ;D ;D

catherinka pisze:
Być może ;D Już poprawiam i mam jednocześnie pytanko: jeśli na suwaczku jest np.: 36 tygodni i 5 dni, to jest to 36 czy 37 tydzień? ::) Bo już się chyba zamotałam ;D

to jest się w trakcie 37 tygodnia ciąży ::)

reklama
Do góry