reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

kurcze a ja myslalam ze masz jeszcze 21dni do terminu cos mi sie pokićkalo
a to spora rzeczywiscie ;D

reklama
nio mi to sie marzy kamerka na pierwsze dni maluszka
ale widzicie jak to jest mam aparat i chce więcej

qurcze ja dopiero ide do gina za tydzień. Mam nadziejeże moje dzidzi troche przybierze na wadze bo w zeszłym tygodniu jak skończyłam 33 tydzień ważył 2010 g.

MamaBoo gratuluje i synka i mieszkanka!!
ja też mam często uczucie takiego ciągnięcia w dole brzucha, ostatnio to nawet boje się wyjśc gdzieś dalej z domu, że dostane jakichś skurczy..

Ja mam nadzieje że do porodu będzie ważył co najmniej 2450. Bo że wcześniej urodze to wiem - szyjka mięciutka i takjak fenoterolodstawią to może koło 10 Marca przyjdzie na świat.
A tertaz z innej paczki słyszałam od położnej że na laktacje polecają piwo Karmi czy któraś z was się z tym spotkała????

a ja trochę z innej beczki, chciałam się wam pochwalić,że dzisiaj zdałam przedostatni egzamin w sesji(zrobiłam sobie taki mały urodzinowy prezencik :laugh: )jeszcze tylko filozofia 22 lutego, a potem mogę już spokojnie rodzić :)

reklama
nikt nie wie co z azik?????????
mamo boo tez ladne
kasiula ja slyszalam ze przy porodzie nie ma roznicy jak sie rodzi np.dziecko co ma 3kg a co 4kg.ta sama droga ten sm bol
agawa ja tez slyszalam o karmi,tylko tyle ze musi byc odgazowane,na laktacje tez sa herbatki ziolowe i bawarka

Do góry