reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Dziewczyny!
Rozmawiałam z Kingą! Już jest lepiej, skurcze się uspokoiły, na razie Kinga musi leżeć i odpoczywać. Prawdopodobnie za kilka dni wypiszą Ją do domu!
Pozdrowiłam Ja od nas wszystkich. Kingus dziękuje za podrowienia, przesyła nam całusy i pozdrowienia! :)
Dobrze, że się wszytsko w miarę unormowało!

reklama
No to całe szczęście, że skurcze minęły!!! Teraz Kinga musi się oszczędzać, no i przede wszystkim się nie denerwować. Trzymam kciuki.

jejku ja dopiero teraz doczytalam o naszej kindze dobrze ze szybko zareagowala,oj ta nasza kinga tak krzyczala na azik a sama latala i sie nie oszczedzala.jest w dobrych rekach.buziaki i pozdrowienia

Lepiej uwazać na siebie.Moja koleżanka miała termin tak jak ja-czyli na 12.03.- a tu dziś sms-szok-ma SYNA!Cesraka po krwawieniu a cały czas wszystko było wzorowo.Lekko panikuję.Pozdrawiam,Agula P :)

pozdrowienia dla KINGI

mnie od 4 bolał brzuch i plecy rano wzięłam nospę forte ale po wiadomościach o Kindze jestem pzrerażona

ale chyba teraz jak juz jest ten 36 tydz.to mozna rodzic?co? u mnie w szpitalu odlaczaja od kroplowek wlasnie jkak juz jest 36tydz i nie ingeruja.nie wiem

ja bym chciala urodzic w 38tyg

ja czytalam ze jak wlasnie w okolicach 36-37 tyg. zacznie sie porod to nie staraja sie go zatrzymac, pozwalaja juz rodzic. z jednej strony to pocieszajace ze juz od 35 tyg. dzidzia jest na tyle silna ze bez klopotu bedzie sie dalej rozwijac jesli sie urodzi tak szybko. ciesze sie ze z kinga lepiej, qurcze ja tez od trzech dni mam takie mini skurcze ale szybko przechodza, i teraz przy chodzeniu mnie szczypie i kluje troche tez nie chce panikowac, ale moze lepiej nie czekac az bedzie za pozno?? zobacze jutro jaksie powtorzy to jade sie przebadac. tak cos mysle ze historia z kinga czegos nas nauczy: bedziemy bardziej wyczulone.

reklama
Do góry