reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

witam laseczki . wróciłam właśnie z miasta. Mam dziś takiego powera, że chyba zaraz wyjdę z siebie. Noc przespana :) uff

rozgladałam się w sklapach materiałowych za materiałami, których moge użyć do uszycia różnych bajerów... I chyba przywlokę maszyne do szycia i będę działać.

dziś w Rossmanie pani kasjerka powiedziała: Bardzo panią proszę tu bez kolejki!!! Dziewczynki!! No radocha mnie rozpiera!! Widać moją Karolinę i to bez użycia szalika :) :)

Pytia!!! Super, że jesteś znowu z nami

Azik!! Pakuj manatki i Piotrka i przyjeżdżaj do mnie :)

Śłońce świeci i jest pięknie... ;D ;D ;D

reklama
fionka pisze:
osinka koga mamy dokładnie ten sam termin porodu i jesteśmy chyba na końcu w kolejce do rozdwajania ;D jak tak patrzę na suwaczki to czasami zazdroszczę tym brzuchatkom którym zostało np. tylko 50 dni i fajny będzie napewno ten moment kiedy w marcu będziemy się tu spotykać częściowo rozdwojone a częściowo jeszcze brzuchate ;D

fionka, koga i aniam - ale my się przynajmniej naczytamy na co zwracać uwagę podczas porodu, po nim, jak obsługiwac maleństwo ;) wszystko będziemy wiedziały od naszych mamusiek, które szybciej się rozdwoją !!! ;)

Osinka - ciąża jest donoszona od końca 37 tygodnia;
ja się nastawiam na luty - od 5-go mam pozwolenie lekarza, ale wolałabym w połowie miesiąca  ;D - tak jakbym mogła mieć jakieś życzenia  ;D

dzięki dziewczyny za info :) w sumie Agata mogłaby zrobić prezent tatusiowi na dzień kobiet ;) może sama załapalaby się tez na jakiś mały prezent z okazji swojego święta ;D

a ja bym tak chciała ze dwa dni przed terminem bo po to znając siebie będę umierać ze strachu że coś jest nie tak i panikować ale podobno pierworódki często mają tendencje do przenoszania, nie wiem czy to tylko gadanie czy prawda

ja Was proszę!!! Nie prowokujcie mnie!! Wczoraj wieczorem miałam straszny kryzys i chciałam urodzić.

Ciekawa jestem swoich reakcji, jak zaczniecie w połowie lutego się rozdwajać, a moja pewnie poczeka na swój czas (pod koniec marca)...

raczej gadanie fionka - z moich 6 znajomych pierworódek tylko jedna przenosiła, reszta urodziła przed terminem (mówię o tych, które rodziły zeszłym roku)

reklama
nie martw się kinga znając moje szczęście to ja urodze zamiast 28 marca na początku kwietnia i wy już będziecie pełnoetatowymi mamami a ja będę tęsknie spozierać na bb i zdjęcia waszych dzidziołków ;D

Do góry