reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

hej Pytia :)

mam dosyć remontu, mojego "teścia" i Igora!!!

teść umówiłsie na 10 że wpoadnie i pokarze Igorowi jak kłaść głaź - przywiózł ze sobą tynk (!) i 5 kg gładzi (chyba na 0,5 sufitu starczy) jadzie milimetrowe warstwy, nktóre nie pokrywają niczego... czarne plamy betonyu cały czas prześwitują - a ja wiem, że żadna biała farba tego nie pokryje (to już przerabialiśmy) - no i zmarnowane 3 godziny (bo teść przyjechał po 12, a od 9 Igor już spokojnie mógł robić...

słowność jego rodziny doprowadza mnie do szału !!!!!!

jak mi sie ta nerwówka nie skończy - to zwariuję !!!!

reklama
dziewczyny, jak patrze na licznik iwiadomości w poszczególnych miesiacach - to pod tym względem wyprzedzanmy wszystkich i to prawie dublujemy ;)

ale z nas rozgadane mamusie :)

też to ostatnio zauważyłam ;)
a potem się dziwimy, że BB nie chodzi - non stop wrzucamy zdjęcia, mase wiadomości! ;D fajnie!!! przynajmniej mi się w domu nie nudzi, nie wiem jak Wam :laugh:

odkąd się "ujawniłam" też jakoś lepiej znoszę bycie na zwolnieniu - no i nie dręczę Piotrka (choć w sumie to za bardzo go nie dręczyłam);
Osinko - zostało ci równo 70 dni do rozdwojenia się :laugh:

iwosz pisze:
odkąd się "ujawniłam" też jakoś lepiej znoszę bycie na zwolnieniu - no i nie dręczę Piotrka (choć w sumie to za bardzo go nie dręczyłam);
Osinko - zostało ci równo 70 dni do rozdwojenia się  :laugh:

coraz szybciej te dni znikają :) już sama nie wiem co fajniejsze - ciąża i kopniaczki dzidziorka czy maluch w domu ;) pewnie jedno i drugie ma swoje uroki ;D

Osinka, ja tam sie psychicznie nastawiam na pierwsza polowe marca. Lekarka mi powiedziala ze po 8-9 marca to moge juz spokojnie rodzic.

ja się cieszę, że to już końcówka - trochę źle znoszę brak intensywnego ruchu i ludzi (pracy); jeszcze nie wiem jak to jest być mamą i zajmować się maluchem, ale w tej chwili wydaje mi się to być lepszym niż siedzenie na zwolnieniu...

osinka koga mamy dokładnie ten sam termin porodu i jesteśmy chyba na końcu w kolejce do rozdwajania ;D jak tak patrzę na suwaczki to czasami zazdroszczę tym brzuchatkom którym zostało np. tylko 50 dni i fajny będzie napewno ten moment kiedy w marcu będziemy się tu spotykać częściowo rozdwojone a częściowo jeszcze brzuchate ;D

reklama
Aniam pisze:
Osinka, ja tam sie psychicznie nastawiam na pierwsza polowe marca. Lekarka mi powiedziala ze po 8-9 marca to moge juz spokojnie rodzic.

dzisiaj jadę obejrzeć dzidziorka, wymiary irp., zobaczymy co powie lekarz
a początek marca to nie za wczesnie?? terminy mamy na 28.03
od którego tygodnia ciąży poród i ciąża jest donoszona?

Do góry