reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

agao pisze:
widziałam taką fajową komodę z wanną w srodku pomysłowa chhociaż można schować wanienkę mojemu się nie podobało on chce satojak z wanną sama nie wiem

mi też się podobają te komody ale chyba są na dłuższą metę mało praktyczne i jedną całą szufladę górną zajmuje wanienka.... ale fajne to one są rzeczywiście i chyba wszystko zależy jaką przestrzenią się dysponuje bo niewątpliwie wanienka w komodzie oszczędza miejsce w domu :)

reklama
fionka kupiłam ją w Bielsku - Białej - to chyba troche daleko ale poszperam może mam jeszcze ulotki a napewno sprzedają jejeszczegdzieś indziej

Hej hej sniezne pozdrowienia z Wegier!!!! Jestem strasznie wymeczona po podrozy!!!
Agawa a gdzie dokladnie w Bielsku? Bo ja tez poszukuje komody.
Po tych swietach to ledwo sie ruszam- tak sie obzarlam!!!!! ( Gdzie ja to spale???)

a w Poznaniu też śnieg - zadymka, że hej! jest ślicznie :) tylko, że jutro wybieramy się w góry i taka pogoda w drodze to nie za bardzo
chyba się starzeję - coraz większą przyjemność sprawia mi kanapa, kominek i gazeta ... ::)

a co do komody - to ja kupiłam taką z przewijakiem w Ikei - za ok. 500 zł + nadstawka (tj. po zaprzestaniu używania przewijaka dokręca się górne półki i powstaje wysoki regał)

felqua pisze:
Hej hej sniezne pozdrowienia z Wegier!!!! Jestem strasznie wymeczona po podrozy!!!
Agawa a gdzie dokladnie w Bielsku? Bo ja tez poszukuje komody.
Po tych swietach to ledwo sie ruszam- tak sie obzarlam!!!!! ( Gdzie ja to spale???)
Centrum Handlowe Bogmar Partyzantów 22. II Piętro - to taki b. duży dom handlowy tylko z meblami. Są 4 piętra i naprawde można kupić coś dobrego i taniego. A jakie ładne i tanie szafy tam mieli ach....................

Miłych snów, Kinga...

ja mając bardzo małe mieszkanko, na wanienkę znalazłam miesjce na dodatkowej półce w łazience, pod samym sufitem (siega tylko Igor -ale i yak tylko on kąpie) a kąpałam na skłądanym metalowym stelazu który łatwo chował się za szafą.

o azik!
czy te stelaże do wanienek są stabilne? - bo my nie mamy wanny tylko prysznic i nie wiem jak bym miała kąpać małego na podłodze - to niewygodne chyba. a co do stelaża - to poprostu zastanawiam się czy bezpieczny???

reklama
nie miałam żadnych problemów nawet przy moim małym szaleńcu - a bardzo wygone dla kręgosłupa, teraz jak musze się nachylać w wannie - to jest problem.

stelaż używałam do ok 6 miesiąca - kiedy mały zaczął za mocno chlapać i próbował się wydostać z wanienki.

Do góry