reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
fajnie Azik, że już jesteś. Co Ci robili w szpitalu??? Opowiedz nam tu wszystko.

gratuluję synka!! Toście się wstrzelili!!! :)

Azik!
witaj w domku!
gratuluję synka!
i mam do Ciebie prośbę, bo ja się tu na forum wszystkich pytam: jak te jajeczka Twojego facecika wyglądały na usg??? - opisz proszę, spróbuj jakoś tak obrazowo ... ;) ;D
bo ja mam wątpliwości co do tego co u mojego maluszka było widać i takie mam przeczucie, że u nas może się tak okazać jak u wodniczki ;D
z góry dziekuję

koga Ty to już małego "świra" na punkcie płci? A Tobie lekarz powiedział, że na 100% czy się zastanawiał. Mi podczas badania tylko powiedział, że siedzi po turecku i nie widać, ale może to być dziwczynka. Więc takiego stwierdzenia płci nie biorę wogóle pod uwagę.
Ale ciekawe ile osób będzie miało taką "niespodziankę" jak wodniczka... ;)

szczerze mówiąc wyglądały jak miniaturki mojego faceta. pokazał je z boku, tzn z profilu, widziałam dwa woreczki (jeden za drugim) i małego siusiaka.

to nie może być nic innego...

co do szpitala: to mam skrócenie sie szyjki i malutkie rozwarcie, do tego nawaliło mi trochę ciśnienie. trzymam się dzielnie, uciekłam dzisiaj, ale sadze że to niestety dopiero poczatek. za tydzień kontrola, no i L4.

Azik: grzeczna bądź, ja Cię proszę. a szew zabezpieczający Ci zakładali?

Koga:
normalnie chyba poproszę mojego lekarza we wtorek coby Fasoli sprzęt sfotografował i Ci pokażę potem. ;D

reklama
Do góry