reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
też to dziś słyszałam w radio ale myślałam, że to może żart ...
pozostaje nam tylko czekać aż LPR zaproponuje ograniczenie liczby przyjmowanych na uniwersytety kobiet - maja sie przecież zajmować domem - i za zaoszczędzone w ten sposób pieniądze dofinansuje firmy odzieżowe szyjęce zgrzebne spódnice do kostek! ;) - nie wypada przecież żeby matki nosiły sie frywolnie, w mini!
... o beretach nawet nie wspominam ;) ;D

Koga na posła !!!!!! hihihihiiha tak powaznie.....ciekawe ile absurdów sie jeszcze nazbiera?,nasz sejm to poprostu kabaret :)

Monika! może jesteśmy ostatnim pokoleniem wykształconych matek ;) martwię się tylko o nasze Młode mamusie! Najwyżej będziemy organizować tajne komplety ;D
A swoją drogą to pzrpomina mi to sytuację jaką widzieliśmy w Meksyku!
Jak byliśmy w górskich wioskach indian to zaskoczył nas widok pięknych zbocz górskich obsadzonych kukurydzą, usianych wręcz idntycznymi murowanymi budkami ... jak zapytaliśmy przewodnika co do za budki - ten powiedział, że rząd meksykański chciał cywilizować indian i stwierdził, że nie może tak być, żeby indianie nie używali latryn (szczegół, że nie mają też szkół) więc ustawił w górach, na polach i we wioskach dosłownie setki murowanych latryn! ;) - oczywiście w górach nie ma też bieżącej wody, nie mówiąc o kanalizie :D Indianie nie przejęli się zbytnio i nadal swoje potrzeby załatwiają w naturze, a z tych latryn to nawet się cieszą bo ponoć dobrze się w nich kukurydza przez zimę trzyma.
Nie ma to jak propaganda i uszczęśliwianie społeczeństwa na siłę.

A ja byłam wczoraj na USG i nadal nie wiemy, jakiej płci będzie kruszynka. Ginka powiedziała, że faceta tam nie widzi i tak na 60 % dziewczynka ;D

mi też moja powiedział, że faceta nie widzi, a ja mimo, że bardziej prawdopodobne jest, że noszę dziewczynkę, jakoś nie jestem aż tak tego pewna. Treaz najważniejsze, żeby dzieciątko było zdrowe

reklama
Do góry