reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

usprawiedliwione dziewczyny!!! :D

Osinka!! ciesze sie, że doszłaś do siebie na tyle, że chodzisz do roboty. Najważniejsze dobre samopoczucie mamy :) Pewnie koleżanki już dbają o Ciebie, co ???

reklama
dziewczyny!
też macie problemy?? od kilku dni wejście na bb to jeden wielki koszmar!!! co się dzieje?? serwer pada czy co? ja po prostu nie mogę żyć bez codziennej dawki nowych wiadomości ;) :p :p

pozdrowienia dla Mam i calusy dla Maleństw ;D

ja mam to samo od kilku dni...az mnie to denerwuje i przez to zadziej na foru,m wchodze, bo zanim sie otworzy to ....

mam nadzieje ze to chwilowe.

Chyba nie musze za duzo pisac ;) tatus chodzi dumny jak paw bedzie syn na 100% bez zadnych watpliwosci sprzecik jak sie patrzy ;D(choc po cichutku na coreczke liczylam,no coz przy drugim sie postara ten moj chlop)

no ja mam tak samo i nie mam cierpliwosci zeby czekac pol dnia az sie zaladuje oby bylo chwilowe bo tak juz dlugo bo kilka dni

reklama
Do góry