reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Moje kolezanki tez tak podchodza do ciazy- jako koncu mlodosci, zycia itd. Mysle jednak ze to kwestia wieku i musza do pewnych rzeczy po prostu dojrzec. I jestem pewna ze obgaduja mnie za moimi plecami jaka ja to glupia jestem ze wpadlam i sie w dziecko wpakowalam, ale trudno.

reklama
U nie jak się koleżanka brata i bratowej dowiedziała - ma około 25 lat i malutkie dziecko to pokręciłą głową i stwierdziła, że glupia jestem i powinnam latać po dyskotekach. A ja nie lubię dyskotek i co ? A na imprezki okazjonalnie dalej możemy chodzić. Ja się nie mam zamiaru zamykać w 4 ścianch !!!! Dziecko to nie koniec świata a tym bardziej życia, towarzyskiego również.
Osinka dzięki za radę - na pewno przekażę mamie, bo się jej przyda. W sumie to super dla dzieciaczków, ale troszkę martwię się o mamę. Rozstała się z ojcem ponad 3 lata temu imyślałm, że odpocznie troszkę a tu jeszcze dzieciaczki siostry musi odchować.... Gdybymmogła jej tylko jakoś pomóc, ale cóz..... Sama jestem w ciąży i nie mogę....

No właśnie mama ma tę starszą dwójkę już od ponad roku (jeden to Dawidek - chory) i są problemy, ale Moja Mami jest twarda kobita i się nie daje :D Za to Ją Kocham :) Najgorzej będzie z tymi najmłodszymi, bo one świata poza mamą swoją nie widzą. Jedna ma 6 lat a druga 4 i są naprawdę "głupie" za mamą. Starsze już przejrzały na oczy i widzą, że matka ma ich "gdzieś".... No dobra, na dziś koniec idziemy spać :D Dobranoc Mamusie i Maleństwa od "Cioci Boo" i Maleńkiej Gaii /Laury :D

moje dziewczątko jest już na liście ale i tak przewaga chłopców
ciekawe jaki będzie wynik końcowy
czy nasze dziewczynki nie schowały siusiaków ;D

boli mnie krzyz-cala noc zreszta i jeszcze teraz ałaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-co tu pomoze?????????????????HELP
zadna pozycja mi nie pomaga :(

reklama
Do góry