reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

zgadzam sie z mamą boo
jeśli kobietka mysli o tym jak beda wyglądały jej piersi a nie o maleńkiej cząsteczce jej samej która mogłaby nosic pod serduszkiem to faktycznie chyba inny tok myślenia
czy ja zbyt szybko stałam sie zbyt poważna chyba nieee ;D

reklama
Czy Wy, zanim zdecydowałyście się na ciąże myślałyście o zmianach fizycznych? Ja przyznam się, nie myślałam o tym wcale i tylko co jakiś czas wykonuję telefon do kumpeli, która już ma dziecko czy taki objaw to norma. Nie wiedziałam, że istnieją osoby, które w taki inny sposób myślą o dziecku...

Widzę, że coraz więcej osób zna płeć dzidziusia. Wszytskim, którzy wiedzą jak zwracać się do brzucha GRATULUJĘ!
A ja sobie poczekam, może coś we wtorek będę wiedzieć... :)

oczywiście wiedziałam że przytyje
ale zawsze mozna schudnąć a wszystko inne moim zdaniem jest mało ważne
jasne każda z nas lubi ładnie wyglądać ale żeby rezygnować z macierzyństwa?!!!
::)

Ja do swojego brzucha jak mówię to Maleństwo, mężuś: Aruś a jak myślę i się rozpędzę to mówię o moim dziecku jak o synku...oby we wtorek pokazało Maleństwo któż to taki! ;D

hej!
zdawałam sobie sprawę z tego, że pewnie utyję, ciężko mi będzie stracić kg, że piersi mogą się zrobić brzydkie. Od czego są dobre staniki, ćwiczenia odchudzające.
Dziwne te dziewczyny, ale to ich problem. Przecież nie muszą wszystkim pokazywać piersi ;)

reklama
ja też chwilami zastanawiam się czy ci ludzie to z książyca ???

bez przesady.... przecież też starość przed nami i z dziećmi czy bez, to nasza uroda zmieni się...

a poza tymznam wiele kobiet, które mają po trójce dzieci i wcale nie widać po nich, żeby były "mizerniejsze" ode mnie......

Do góry