reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
wróciłam z zakupów, kupiłam 2 paczki pieluch, chusteczki, żel do mycia Agaci, trochę "chemii domowej", na jutro jedzenie, kilka serków dla Agatki i wydałam 250zł... i praktycznie nic do jedzenia nie ma:wściekła/y:
mam dość tego głupiego kraju i tych cen....:no:

tereska mega kobieto!!!!ja pracuje normlnie i sil nie mam na nic.......................wieczorem padam razem z synkiem.............
aqua wracaj ty szybciutko bo bede tesknila!!!

kacprer tez jest strasznie nieznosny:wściekła/y:-wszystko robi na zlosc,awantury z ubraniem sie.......................wszystko normalnie jest na NIE
w zlobku juz mu sie tak nie podoba jak na poczatku,nie chce zostawac,placze(ale tylko przez chwile),potem dostanie koparke,jakas zabawke z boba budowniczego(tylko tym sie bawi w zlobku) i jest ok-tylko tatusiowi zal,bo prowadza synka.w zasadzie pierwzse slowo po przebudzeniu to wlasnie bob!obsesja.................
acha musze pochwalic sie bo kacper lapie angielskie slowka-tzn.nie mowi ale wie i umie pokazac kilka rzeczy,dac buziaka pani jak pani zawola kiss me:tak:

malo czasu oj malo......................

viola: :-D:-D:-D

sylwia:
moze to przejsciowe :eek: i niedlugo kacperek sie zaklimatyzuje?? mam nadzieje ze zanim to nastapi to ty nie osiwiejesz bo wiem jak takie "przepychanki" z malym uparciuszkiem czasem wkurzaja ;-)

reklama
viola: :-D:-D:-D

sylwia: moze to przejsciowe :eek: i niedlugo kacperek sie zaklimatyzuje?? mam nadzieje ze zanim to nastapi to ty nie osiwiejesz bo wiem jak takie "przepychanki" z malym uparciuszkiem czasem wkurzaja ;-)

MAGDALENAB Ja mam już mnóstwo siwych włosów. Jak tak dalej pójdzie, to niedługo po moich czarnych nie będzie śladu.

Do góry