reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

TERESKAA Multikobieto, jak Ty to wytrzymujesz. Dzielna jesteś naprawdę. Trzymam kciuki. Podreperuj budżet i odpocznij koniecznie. A ja tu narzekałam, że Łukaszek czasami nie śpi w dzień.

Po chorobie trochę mu się poprzestawiało spanie. Wieczorem zasypia dopiero ok. 21.30, ale uwaga: BEZ SMOCZKA. Jak go odrzucał przez afty, tak schowałam głęboko w szufladzie i już nie pokazałam. Póki co zasypia później, ale zasypia. Czasami domaga się głaskania po pleckach. :rofl2:

reklama
Tereniu - ojej ...jak Ty dajesz rade? ...podziwiam Cię ...:tak::-D:-):-)
A czemu mówisz że patryś jest niegrzeczny?

Marlenka-brawo że juz bez smoka...

oj taki z niego nerwus rzuca sie na podłoge bije mnie po twarzy szczypie ...gryzie ..wszystko musi byc po jego mysli bo jak nie to histeria ...wszystko psuje ....wkłada do gniazdek chodzi po meblach ....rzuca zabawkami ....wqczoraj mi ławe przewrocił do gory nogami ............oj szkoda dalej wyliczac bo mi słow brak

Terenia......ja po tak małej ilosci snu poprostu bym....umarła.

Co do spania...Nadia zasypia mi miedzy 18-19 i spi do 6-7 rano...zobaczymy jak bedzie po zmianie czasu.......

mój mały łobuz bez względu na porę zaśnięcia (19:30-20:30)budzi się koło 6 rano :(

a Piotrek ostatnio budzi sie wnocy i przychodzi spać do mnie - chyba tęskni za mamą :(

czesc MONIKApk fajnie cie widziec tzn poczytac :)
ja musze zmienic emi godziny spania i robie to od zaraz od dzis :tak:
powiedzcie mi jaka dluga dzieciaki maja drzemke w dzien i czy je budzicie czy nie
bo emi spi w dzien okolo 3 godz od 13 do 15:30 16:00 i potem wieczorem jest lipa bo siedzi z nami do 22:rofl2:22:30:sorry: a wolałabym żeby spała

reklama
Kasiula....moja Nadia ma jedna drzemke ok 10-11 rano i spi ok 1-1,5 godz. O 18 jest juz tak zmeczona ze kładzie mi sie na podłodze....z reszta ostatnio,kiedy sie obudziłam rano znalazłam ja spiaca koło łozka zamiast na łózku :-):rofl2:

Do góry