reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Kaska 76 chce sprzedac wozio musty titka to ten co kupila ostatnio ten czerwony ????????? doczytalam na gg a tak zalala za ty woziem ciekawe co terza kupi:confused:

kasia co masz na oko przyznaj sie bez bicia

Kaska 76 chce sprzedac wozio musty titka to ten co kupila ostatnio ten czerwony ????????? doczytalam na gg a tak zalala za ty woziem ciekawe co terza kupi:confused:

kasia co masz na oko przyznaj sie bez bicia

Violciu - Kaska miala na mysli mutsy ,pierwszy wózek Titka ...jesli sie nie myle (Kaśka daj mi po łapach jak cos pomyle:tak::tak:i w dziubasa że sie wtrącam...hehehehe:rofl2:;-)) mutsy wymienila na buggstera

A właśnie mialam spytac Co z Mokkate ?

Tereniu czemu nic nie piszesz Kochana????

jestem jestem .............:-):tak:..........dziekuje za pamięć dziewczynki .........nawet was czasami podczytuje ...tylko jakos czasu i sił mi brak na pisanie ....Patryk mega mega niedobry do tego nic nie chce mi jesc oprocz mleka ... a ostatnie kilka dni go biegunka meczy wiec mleko mu odstawiłam a on nic innego nie je :no::no:
no i pracuje tzn codziennie wybieram z przedszkola takiego chłopca i opiekuje sie nim kilka godzin dziennie .......ale to to nic ...najgorsze sa weekendy wychodze w piatek popołudniu i wracam praktycznie dopiero w poniedziałek rano....i w tym czasie to śpie moze 3 godziny w sumie .........non top praca :crazy::baffled:
całuski dla wszystkich chorowitków ....no i obiecuje sie poprawic z pisaniem :-D;-):tak::-)

reklama
kaśka........ w piatek popołudniu ide obsługiwac bankiet zazwyczaj 400-450 osob wracam nad ranem w sobote biore prysznic i wybieram sie do pracy do salonu kosmetyczno-fryzjerskiego tam pracuje cały dzien do 18.00 i odrazu lece obsługiwac nastepny bankiet ...wracam do domu w niedziele rano pospie sobie 3-4 godzinki i lece sprzatac salon fryzjerski i stamtad odrazu ide obsługiwac kolejny bankiet ...wracam dopiero w poniedziałek rano ...a chłopcem opiekuje sie od poniedziałku do piatku......jak słysze ze ktos sie cieszy z nadchodzacego weekendu to mnie ...........wrrrrrrrr.....no ale najwazniejsze ze troszeczke dorobie ..no i patryka nikomu nie musze oddawac .....popracuje tak jeszcze troche......a pozniej cos innego bede kombinowac bo długo tajk nie pociagne ......tymbardziej ze nie mam warunkow zeby odespac weekend bo moj patrynio nie spi juz w ciagu dnia a spac idzie dopiero około 12 w nocy i to z wielka męką .......czasami juz wymiekam ......tymbardziej ze taki niedobrzyca z niego sie zrobił...........uffffffffff ale sie rozpisałam :):)

Do góry