reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

ja jestem raz na tydzien, uzupelniam zaleglosci w dwu watkach ale nawet odpisywac nie mam czasu. Kiedys skrobne cos wiecej.
Pozdrawiam
Aha- w niedziele ochrzcilismy Ole:-)

reklama
Witam laseczki mnie tez juz czesto nie ma ale jakos czas mi sie sam organizuje ze na bb go brak chciaz czasem mam wielka ochote poczytac i cos napisac :sorry2:
u nas nic nowego mala rosnie ja sie przeziebilam w sobote idziemy na roczek do kuzyna Nicolaska ale pogoda sie popslula a planuja gril i ogrodowe party ciekawe jak bedzie :(
ja postanowilam zmienic fryzure juz mam dosc kucyka ktorym ratuje sie praktycznie kazdego dnia wiec bedzie krótko nigdy tak nie lubilam ale bedzie tak krotko zeby zwiazac nie bylo latwo dzis kolo14 przychodzi kolezanka fryzjerka wiec po wszystkim wkleje wam fotke :)
pozdrawiamy :*

Osinko, a jak Agatka? dawaj tu info, odzywaj się!!! :tak:

Mi dziś tak brakuje słońca, że jak myślę o kodze i jej Tajlandii (dobrze zapamiętałam?), to mi sie płakać chce, że nie wpadła na pomysł, żeby mnie zabrać ze sobą :confused: :happy:

kasiula, dawaj fotki, dawaj.
Ja też muszę odwiedzić fryzjera :tak: Ale na samą myśl o siedzeniu tam, farbowaniu pasemek i obcinaniu, mokrej głowie w miejscu publicznym... ehhh nie chce mi się :baffled:

co do włosów to ja ostatnimi czasy namiętnie zapuszczam, postanowiłam sobie,że koniec z eksperymentami, a miałam juz na głowie wszystkie kolory włosów oprócz czarnych a z fryzur to nawiet w czasach buntu miałam postawionego irokeza:tak::-D
tylko farbnąć by sie przydało:tak:

kasiula a krótkie włoski fajnie wyglądają, tylko wbrew pozorom układanie jest bardzo czasochłonne

reklama
a ja na przekor wszyskim zapuszczam wloasy aktualnie jestem monokolorystyczna tzn ruda jak wiewiorka jak dlugo licho wie bo juz mnie trafa jak ma stac w lazience i ukladac wlosy dlugosci nie okreslonej :baffled:

Do góry