reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

OSINKO to naprawde wkurzajace dobrze ze to dojzalas:no:
dziewczyny to fajny macie zwierzyniec co niektóre hehe;-)
u nas nic nowego pogoda dopisuje wiec wypelniamy czas spacerami a tak poza tym nudaaaa:crazy:

reklama
Karolkaz - no tubądzin. a ja jednak wybrałąm płytki i mozaikę z ceramiki pilch. no i mozaikę szklaną muszę wykukać sobie jeszcze.

Iwosz - cierpliwości Ci kochana z tym wybieraniem życze :tak::tak::-D:-Dja nie moge się zdecydowac na płytki ...najbardziej chyba mi się podoba Tubądzin...a Iwoszku ile się na takie płytki czeka po złożeniu zamówienia

pojęcia nie mam - na razie ustalamy jak chcemy je ułozyć aby nie przesadzić z pomarańczowym :)
do kuchni mieliśmy od ręki w Leroy Merlin (płytki z OPoczna)
nie spieszy się nam z łazienką aż tak bardzo jak z kuchnią (na początku października mają nam zamontować meble)

osinko: szok, normalnie nie chce sie wierzyc, to tak neiprawdopodobne ze nawet troche smieszne: co tem robak szukal w tej pieluszce ;-)
ale tak powaznie to moze to tez wina sklepu-zle przechowywane rzeczy??

Iwosz - co do płytek z dużych sklepów - to jest tak - przychodzi sklep do fabryki i mówi - dajemy tyle kasy i chcemy tyle tys metrów płytek za to. no i fabryka wykonuje oszczędzając na czym się da żeby mieć zysk, no a sklep ma promocję.

pieluszki kupowałam w Realu w promocji, może tam się zakradł robak... mi to bardziej wygląda na produkcję, bo on jest "wpleciony" w bawełnę...

ciekawe co mi odpiszą, wyślę im tę pieluszkę! :-p

Osinko - może zaopatrzą Cię w zapas pieluch dla Agatki do jej 18-nastki:-D
ale robal w pieluszce to jednak brrrrrr odraza!

reklama
nasz nowy lokator :)

kotdg2.jpg

Do góry