reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Osinko a ja czekam na twoje pytania a tu nic:-p
No i jak z tym wyjazdem?
Nie przejmuj sie mysle ze bedziecie sobie mogli pozwolic na jeszcze jedna kruszyneczke:-)
Ja tez o tym mysle ale chyba jeszcze nie teraz moglabym miec chodzi miedzy innymi o warunki it:tak:.Musialabym chyba miec wiekszy dom:blink:

reklama
cos nie moge doczytac gdzie OSINKA wyjezdza oswieci mnie ktos plisss:cool:

mysle ze ochota na sex nie zalenza jest od wieku ale od temperamentu pod tym wzgledem jeden maja ochote zawsze inne raz na jakis czas :) (jak ja )

kinga - uprasza się o relację jak tam Karola, czy ta mała dzielna kobietka ustawiła już sobie Wiktorka?:laugh2:

tak, poukładała u niani wszystko, tzn. poustawiała wszystkich jak chciała :-D Wiktor jest dzielny, przeżył pierwszy tydzień i cieszy się na widok Karoli. I może to zabrzmi dziwnie, ale ja widzę postępy Karoli, jest taka... bardziej dorosła.

osinko - kurczaki!, to Wy już tacy zdecydowani na wyjazd???:confused:

kinga - uprasza się o relację jak tam Karola, czy ta mała dzielna kobietka ustawiła już sobie Wiktorka?:laugh2:

już od dawna zadecydowalismy
mam nadzieję, że do końca roku wszystko pozamykamy, pozałatwiamy i najpóźniej w marcu wyjedziemy

może się Kasiula spotkamy! ;-)

Osinka wspolczuje i przykro mi z powodu twojej przyjaciolki dopiero teraz doczytalam swiczuszka dla niej
[*]

Osinka a to wy do Londynu?

u mnie ochota cały czas za to u mojego faceta zero...ostatnio byóło prawie 1,5 miesiąca temu...luuuz przecież nie będę go prosić:wściekła/y::tak:

kinga twoja córcia dorosleje a moja :confused: ostatnio tylko mee, meeeee, mee( tak mnie nazywa, chwilowo mama to za ambitne słowo jak dla niej:-D)ciągle na rękach, przylepiona maksymalnie, każda próba zejścia z rąk kończy się napadami płaczu...więc noszę po kilka godzin 14 kg jagód, na nikogo innego nie chce nawet spojrzeć, jak znikam choć na sekundę dostaje spazmów:-( za miesiąc szkoła.............już mam czarne wizje:-:)-(

reklama
Do góry