reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Lolciu sprowadziałam Cie myslami ..pamietam jak pisałas o wypadku z noga i zastanawiam sie co u Ciebie . Bidulko alez Ty sie nacierpisz:-(wracaja Kochana do zdrowia..i ucałuj Mateosia ściskam Cie mocno:-D:-)

reklama
Osinko - to jest OCZYWISTE że Agatka jest najważniejsza!!!!!!!!!!! bardzo dobrze zrobiłaś, nie zamartiwaj się i spokojnie poszukaj dobrego lekarza! buźka dla Was:tak:

ja też ostatnio dokonałam podobnego wyboru - miałam jechać do Warszawy na 3 tyg. (z powrotami na weekendy) byłabym szefem projektu i miałabym kilka osób pod sobą no i zarobiłabym kuuuuuupę kasy - powiedziałam samemu szefowi szefów, że nie jadę bo mam małe dziecko (a ten wyjazd to miała być taka nagroda):cool2: w pracy był lekki szok, pojechała koleżanka z pocałowaniem w rękę

trudno, są rzeczy ważne i ważniejsze ...

OSINKO Buziaczki dla Agatki. Małe Słoneczko a tyle się namęczy. Życzymy jej z Łukaszkiem szybkiego powrotu do zdrowia.

iwka ja jestem z wejherowa a nie władysławowa:tak:
wszystkim obchodzącym rocznice ślubu składam serdeczne gratulacje:tak:
lolcia życzę ci szybkiego powrotu do zdrowia:tak:
osinko ta twoja szefowa chyba dzieci nie ma,że jest taka nieczuła i nie rozumiejąca potrzeb matki:angry:mam nadzieję,że agatka niedługo będzie zdrowa jak ryba, tyle chorób...biedne to twoje maleństwo....

a u nas ciągle oglądanie mieszkań...ale podjęliśmy decyzję,że kupujemy...fakt,że nie wiemy jeszcze skąd wytzaśniemy brakujące pieniądze, ale oboje głeboko wierzymy,że sobie poradzimy...musimy

Dzieki kochane!!!!!
Izka wszystkiego naj z okazji dwoch rocznic i imieninek:-)
Osinko buziol dla Gagatka. Rozumiem Cię doskonale jesli chodzi o dobrego lekarza, bo ja takiego usilnie poszukuje w sprawie Mateosiowej wysypki. Nic na nią nie pomaga:no:
A o dobrego lekarza naprawde trudno.
Trzymam kciuki żeby Agatka była juz zdrowiuteńka:tak: a choróbska poszły precz:angry:

koga wszystkiego naj z okazji rocznicy!!!ty to podroznik swiatowy-meksyk,tajlandia WOW!!!
osinka oj :-( mam nadzieje ze pojda precz te wszyskie chorobska od agatki no i trzymam kciuki za znalezienie najlepszego lekarza

Dziewczyny świętujące wszystkiego naj naj naj
Osinko - zdrówka duzo ślemy Agatce - bidulka
A ja wczoraj zgubiłam obrączke :-:)angry: i jestem bardzo zła na siebie za to :wściekła/y:tak mi łyso bez niej i co teraz mam sobie kopie zrobić ????? :baffled:

koga nie zauwazylam od nas tez przyjmijcie gratulajce z okazji rocznicy slubu caluski :-):-):-)

ja tez sie przylaczam do wrzesniowych par my w niedziele 7 rocznica slubu na stuknie , jak to zlecialo

reklama
koga: izka: gratulacje!!

u mnie powiem tak, mega klotnie bo M dziwiony ze po odebraniu prawka nie rzucilam nim w kat, tylko ze poprosilam od razu o kluczyki :baffled: :eek: no i nei wytrzymalam.
do tego dochodzi problem taki ze on ciagle tylk omysli o sobie... jestem juz tym zmeczona :no:
oj, ale ja wam nie na tym watka smece :-(

Do góry