Motylla
Fanka BB :)
Witam. W niedzielę W. zabrał Krystka na żużel bardzo mu się spodobało ale niestety sezon w lublinie się za kończył. Radek z katarem i do tego coś pokasłuje. Na dworze Raduszka nie chce siedzieć w wózku tylko chodzić i wszędzie tylko nie w stronę którą właśnie idziemy, a Krystek ma takie dni, że chce żebym go nosiła.
Super że jesteś zadowolona z urlopu.Hej, ja po urlopiku juz. Tak szybko minal ten czas
Ale nabralismy wszyscy sil na zime brrr...
Mala byla w szoku jak zobaczyla tyle piachu i wody w pierwszy dzien miala go nawet w nosie a o innych dziurkach niewspomne
Milego dnia
Zdrówka życzę.Witajcie ! całe wieki mnie tu nie było,a dzisiaj mnie natchnęło,żeby zajrzeć i zaglądam na chwilę.Musiałabym trochę poczytać,żeby nadrobić zaległości. U mnie dużo się wydarzyło w tym czasie i złego i dobrego,ale teraz wyszłam na prostą.
Mój Miś rośnie,bardzo dużo mówi,ciągle coś mówi właściwie,wypowiada wszystkie słowa,nawet trudniejsze,poza tym już pampersa używamy tylko na noc,siusiu i kupka jest do nocniczka Dziś akurat jakaś choroba go rozbiera,bo zaczął gorączkować,pewnie gardło. Nie wiem czy będę zaglądała tu często,obiecać nie mogę,ale serdecznie Was pozdrawiam,pamiętam o Was i czasem tez myślę sobie co tam u Was.Najbardziej o Tobie agapko myślę
Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego Wam i dzieciaczkom:-)