reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Hej Dziewczynki! Rzadko coś piszę, jedynie zdjęcia czasem dodam, żeby się przypomnieć, ale zaglądam i podczytuję w miarę możliwości:-D Nie bardzo mam czas, na dworze łazimy, albo sprzątam, a po za tym Amelka nie da posiedzieć:-p Tak po za tym wracam do pracy:-( Niestety:-( i to już po świętach. Wszystkim chorowitkom dużo zdrówka!!:-)Amelia też coś dziś pokasłuje, ale i dziś pierwszą noc przespała całą, od jakiegoś czasu budziła się co jakiś czas:crazy: No nic w końcu Wiosna!! 3majcie się dziewczynki:-) Pozdrawiamy

reklama
DZiewczyny ,idę dziś włosy obciąć,ale mam stresa-do fryzjerki,której nie znam.Mam nadzieję,że ładnie mi zetnie.:-):-)Wkońcu wiosna,a ja wlosów nie ścinałam(żeby trochę zappuscić)od lipca lub sierpnia:zawstydzona/y:.udanego dnia dla wszystkich.

Witam:-)
Wczoraj nie nie dałam rady tu być,bo znów miałam wyjazdy na zakupy,a że u nas w okolicy to mały wybór -jeśli chodzi o ciuchy,buty,to znów trzeba było gdzies dalej.
Dziś mam w planie poświęcić dzień dla Michałka,zabrać go na długi spacer,bo ostatnio nie miałam na to czasu a i bliżej świąt znów nie będę miała za dużo czasu,wtedy na szczęście starsze rodzeństwo go zabiera na spacerek.Dziś mam czas do 17tej dla rodziny,a potem już mam próbę scholi,muszę je przygotować już na święta,na całe Triduum Paschalne-W.Czwartek,Piątek,Sobotę,no i w końcu na uroczystą Mszę w niedzielę,a także poniedziałek-tak więc od jutra zaczynamy "maraton kościelny" :-)-w sensie ,że będę dużo czasu spędzała w kościele i moje struny głosowe będą miały co robić:-D
Tymczasem życze udanych przygotowań świątecznych,przyjemnych zakupów i żeby Wam te przygotowania świąteczne upływały w spokoju-a przy naszych maluchach łatwe to nie będzie:-D

Hej witajcie, byłam chora na antybiotykach i Hania też. Teraz już dobrze, śmigamy całe dnie po dworze. Tak jak Anne przygotowania do oprawy muzycznej pochłaniają dużo czasu. Ale w sobotę jedziemy do rodziców i ja wracam z małą dopiero koło 1 .05.
Chciałam Wam życzyć prawdziwej radości w te Święta. Żebyśmy wszyscy szli ku Zmartwychwstałemu . Żebyśmy widzieli przed sobą zawsze Światło niszczące ciemności. Dużo, dużo zdrowia i czego chcecie.
Pozdrawiam mocno

wieki mnie nie było, ale to przez brak czasu :)

Wesołych spokojnych Świąt,
w rodzinnych gronie i miłej atmosferze!
Tego Wam życzą:
Patrycja, Kubuś i Grzesiek:)

Witajcie:-)
Ostatnio zabiegana jestem wiec malo mnie tutaj ale pewnie niedlugo sie to zmieni;-)
U nas w porzadku na szczescie.Mala rozrabia. teraz cieplo wiec duuuzo na spacerkach jestesmy.
Pati ciesze sie, ze z Kubusiem dobrze:-)Buziam Was :*
I jeszcze polecam Wam ten dzial Modowe porady i inspiracje...
Ma nowa Moderatorke, ktora zaprasza goraco:-)

Milego dnia i weekendu Kochane:*

Wielkanocnych pisanek
uśmiechu cały ranek
jajek na twardo
królika z kokardą
mokrego Dyngusa
fajnego psikusa
rzeżuchy po pachy
i smacznej kiełbachy!
Życzy Motylla z rodziną

reklama
Do góry