anne
Fanka BB :)
......Anne a wiesz, ja bym się przeszła do pediatry z tymi ząbkami bo 6 u takiego malucha to chyba dziwne?? a może tak mi sie wydaje, mi wychodziły w liceum...
Dokładnie,jest to dziwne,ten ząbek z prawej jest tak całkiem z tyłu,no może przeadziłam z 6ką,ale ja wiem?,jest to taki duży ząbek z tyłu,a z lewej ma też tak z tyłu,ale bliżej-też takie z tych dużych,zgłupiałam sama,jutro mu jeszcze raz pozaglądam dokładnie,no i męzowi pokażę,aaa bo mąż dziś w drodze:-) i będzie jutro rano -nie mogę się doczekać
Dziś się napracowałam w domu,myłam okna,prałam firany,dopiero niedawno skończyłam je wieszać-bo musiałam jeszcze prasować.Teraz wpadłam na chwilkę na forum i pójdę jeszcze umyć schody na dół i w ganeczku-dziś przed północą chyba mi się nie uda położyć,chcę jeszcze poskładać Misiałkowi w szafce,dziś sobie wszystko wywalił na podłogę-jego ulubiona zabawa,jeszcze nie zabezpieczyłam szafki,więc otwiera ją ,kiedy mu pasuje Pozbyłam się mnóstwa rzeczy,których mi szkoda zawsze było wyrzucić-różne takie ozdoby domowe-porcelanowe figurki,aniołki,podgrzewacze do świeczek-mam do tego słabość,zostawiłam tylko troszkę ,ale aż lepiej się poczułam jak trochę tego wyniosłam na strych-no bo całkiem wyrzucić to szkoda:-)
Dobrej nocki:-) a może jeszcze zajrzę-zobaczę