reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Dziewczyny wszystkiego najlepszego po świętach
laugh2.gif

Sorki, że dopiero teraz, że wiecie jak to w święta -> nawet kompa nie chciało mi się odpalać
p.gif

Bartuś od czwartku jest przeziębiony strasznie kaszlał i smarkał -> na szczęście jest już lepiej
yes2.gif
w piątek nie poszliśmy na basen
unhappy.gif
w sobotę był najgorszy dzień, bo Bartix już zmęczony był strasznie dwoma ledwo przespanymi nockami i w dzień spał ponad 4h!!!!
shocked.gif
w niedzielę byliśmy u mojej siostry, a wczoraj w domu mieliśmy gości
yes2.gif

Wacek od soboty nie pali, więc trzymajcie ze mną kciuki, żeby mu się udało
laugh.gif
już teraz widać różnicę, tylko troszkę nerwowy chodzi, ale to przejdzie
p.gif

Aaaaa i muszę powiedzieć, że Bart bardzo dużo słów powtarza
yes2.gif
praktycznie jakieś łatwiejsze słowo jak mu się powie to powtórzy -> np. baran, panda, Bart, spać, auto i takie tam różne
laugh.gif

Buziaczki i miłego dzionka i tygodnia
happy.gif

reklama
Witajcie kochane po świętach.:-) Ja tak samo jak Mama Sówka-nie było mnie kilka dni,nie zaglądałam,przed świętami miałam dnie wypełnione po brzegi zajęciami,obowiązkami,próbami,no i sprzątaniem ,gotowaniem i pieczeniem:tak:
Dlatego nawet nie składałam Wam tu życzeń jeszcze,ale choć jest niby po świętach,to jak kto bardziej wtajemniczony to wie,że okres świąteczny trwa nadal-tzw."Oktawa Wielkiej Nocy"-więc jest jeszcze czas -dlatego życzę Wam by Zmartwychwstały Jezus błogosławił Wam każdego dnia i tak,jak pokonał śmierć,pomagał Wam w pokonywaniu codziennych trudności i zmagań i oddalał wszelkie zło z codziennego życia,które przecież bywa trudne.Wszystkiego dobrego,nadziei i pokoju w tym pogmatwanym dzisiejszym świecie,dużo radości dla Was kochane,kiedy będziecie patrzyły jak Wasze dzieciaczki rosną i dużo zdrowia Wam i Waszym rodzinom:tak::-)

U nas teraz powoli przygotowania do kolejnych ważnych dni-do uroczystości Komunii Świętej naszej Juleńki-to już za dwa tygodnie,a goście z daleka zjadą już w ten weekend i moja mama:-)
Pogoda piękna,tylko nasz Michałek od wczoraj gorączkuje,potem pojadę z nim do lekarza,nie ma żadnych innych objawów ,tylko ta gorączka,przy okazji dowiem się co z tymi ząbkami ,które mu wyszły z tyłu-czy to tak może być.
Miłego dnia :-)

No i po świetach.....

Mamo Sówko Bartus zdolny jest :):):)

A my znów mamy problem.... Niedawno stres związany z operacja , potem ten płyn który sie zebrał i znów stres czy sie wchłonie....dzis miało sie to skończyć... mieliśmy jechać na kontrole do chirurga. Ale ok godz temu Kuba zaczoł strasznie wymiotować.. :(:(
W niedziele byliśmy u siostry R i jej syn strasznie wymiotował i miał biegunke ( jeszcze w niedziele trafili do szpitala) i boje sie że yto od niego Kuba sie zaraził... :(:(

Hello:)
Pati trzymajcie sie:*

U nas ok. Naszczescie pogoda ladniutka wiec duuuzo na dworze jestesmy:)
Mala czesto chodzi na palcach...niewiem czy sie tym przejmowac czy tez nie...
milego dzionka:*

A co to wszyscy na spacerkach że tu tak pusto????

u nas nieco lepiej tzn Kuba jeszcze wczoraj przestał wymiotować, biegunka sie utrzymuje nadal i pojawiła sie gorączka... Kubuń nie chce za bardzo jeść ale pije dużo i to mnie cieszy... Jutro jedziemy do lekarza zbadać go bo gorączka jest dośc spora...
Jutro jeszcze mój dentysta :baffled::baffled: dentysta Sebusia :baffled: no i w piątek ta przeniesiona wizyta u chirurga.... Potem Majówka, co prawda żadnych szczególnych planów nie mamy, chcemy ze znajomą z BB grilla zrobic ale zobaczymy czy pogoda nam na to pozwoli...mam nadzieje że tak bo dawno jej nie widziałam :-(

Wczoraj u nas w Zabrzu był pożar w którym zgineło dwoje dzieciaczków :-:)-:)-(
pewnie słyszałyście bo nawet w Faktach o tym mówili.... [*][*] strasznie współczuje rodzicom....:-:)-(

Kochane, ja dalej jestem u rodziców z Hanią. Reszta rodzinki wróciła do domu i obowiązków. Wracam do nich w sobotę bo jedziemy na majówkę w góry.
Święta u nas były świetne i cieszę się z nich.
siedzimy całymiu dniami na dworze albo spotykam znajomych i nie mam kiedy pisać do Was.
Pozdrawiam gorąco i buziaki

Patrycja super że już lepiej, ale masz załatwiania...
Anne i co z tymi ząbkami wyszło?
Monikasia gdzieś przeczytałam żeby zakładać kapcie w domu, to obciąży stópki w dół, ale może zpaytaj na forum specjalistki? to świetna kobieta :tak:

u nas nic nowego, poza paroma nockami z pobudką o 4 przez czwórki :dry: a tak to ok:tak:
Pozdrowienia!!

u nas nieco lepiej tzn Kuba jeszcze wczoraj przestał wymiotować, biegunka sie utrzymuje nadal i pojawiła sie gorączka... Kubuń nie chce za bardzo jeść ale pije dużo i to mnie cieszy... Jutro jedziemy do lekarza zbadać go bo gorączka jest dośc spora...

Patrycja trzymam kciuki za Twoje dzieciaki, żeby zdrowe były:-D kochana to Ty mieszkasz w Zabrzu??? Co ja się tak zawiesiłam??? Ja jestem u mamy w Gliwicach przeważnie 1-2 razy w tygodniu to może kiedyś się spotkamy???:-D

Pogoda piękna,tylko nasz Michałek od wczoraj gorączkuje,potem pojadę z nim do lekarza,nie ma żadnych innych objawów ,tylko ta gorączka,przy okazji dowiem się co z tymi ząbkami ,które mu wyszły z tyłu-czy to tak może być.

Anne jak tam Michałek????

Bartuś już prawie zdrowy i przesypia już prawie całe noce:tak:

Buziaczki:happy2:

Hej
My po dentyście, oczywiście znów Seba nie otworzył buzi :baffled:
Rano Seba zaczoł zwracać, byliśmy juz u lekarza no i wirus dzieci mi dopadł... Kuba nadal nie chce jeść, tyle dobrze że pije. Biegunki ma straszne ale lekarka nas "pocieszyła" że do tygodnia powinno przejść.. oby...
Grilla musieliśmy odwołać bo boje sie że maleńki od znajomej sie zarazi. :(:( a już sie tak cieszyłam ... ehh no nic innym razem..
Mamo Sówko ja sie moge spotkać... :)

reklama
Pati oj, to duuuzo zdrowka dla dzieciaczkow:*

U nas pogoda pod psem:/ ale mimo to wychodzimy z domku. Jutro robie termin do neurologa (sobie) w koncu sie okaze co sie dzieje...
Milej nocki kochane...
A gdzie reszte dziewczyn wywialo???;))

Do góry