............
Anne i co z tymi ząbkami wyszło?
...
........
Anne jak tam Michałek????........
Cześć Wam
Wpadam na chwilę,nie miałam czasu i siły też,bo Michałek gorączkował 3dni ,w czwartek byłam znów u lekarza-w sumie to byłam najpierw we wtorek,a potem w czwartek właśnie,bo ta gorączka nie mijała i do tego dostał lekką biegunkę,ale lekarz stwierdził we wtorek gardło lekko zaczerwienione i dał mu "baktrim"-to nie jest antybiotyk,a w czwartek powiedział,że to rotawirus.Myślę jednak ,że ani jedno,ani drugie,bo dziś po tych trzech dniach Michał dostał wysypkę-taką czerwonawą i teraz nie wiem-czy to
tzw."TRZYDNIÓWKA",czy różyczka może? nie wiem czy mam iść znów do lekarza jutro trzeci raz,ale myślę,że to ta trzydniówka,bo własnie miał 3dni gorączkę,a potem nagle minęła,a pojawiła się wysypka-a Wy co o tym myślicie?
Do tego przygotowania do Komunii,próby z dziećmi itp.,lepiej żeby to nie była różyczka,bo jeszcze by się Julia rozchorowała na samą Komunię to by było dopiero.
Pozdrawiam i napiszcie co wiecie o trzydniówce u dzieci,albo o różyczce,ale jak miał takie objawy jak pisałam,to bardziej mi to na trzydniówkę wygląda,a lekarza mam dość jak na ten tydzień-może jednak już nie pójdę-trzydniówki ani różyczki nawet się nie leczy specjalnie niczym.
Aaaa-jeszcze o zębach,to lek powiedział,żeby się nie przejmować,bo teraz dzieci się tak rozwijają,że rosną im nawet te trzonowe tak szybko-mam podawać mu witaminę D3-Devikap 1kroplę nawet teraz jak na słońcu dużo przebywa i już.
Pozdrawiam Was.