reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

#W konkursie jak narazie prowadzimy około 80 pkt.

Mam sporo pracy wiec nie mam kiedy pisac, ale czytam na bierzaco.
Dzisiaj bylismy w zoo we Wrocławiu :)
Misia na obiadek zjadła prawie cały słoiczek marchewki z jabluszkiem.
Codziennie od pewnego zasu dostaje coraz wiecej.
Mam problem bo Misia nie pije z butelki, z niekapka jeszcze nie umie a łyzeczka mozna sie zajechac.
Teraz jest tak goraco ze powinna pic, ale nie wiem jak sobie z tym poradzic.

reklama
#W konkursie jak narazie prowadzimy około 80 pkt.

Mam sporo pracy wiec nie mam kiedy pisac, ale czytam na bierzaco.
Dzisiaj bylismy w zoo we Wrocławiu :)
Misia na obiadek zjadła prawie cały słoiczek marchewki z jabluszkiem.
Codziennie od pewnego zasu dostaje coraz wiecej.
Mam problem bo Misia nie pije z butelki, z niekapka jeszcze nie umie a łyzeczka mozna sie zajechac.
Teraz jest tak goraco ze powinna pic, ale nie wiem jak sobie z tym poradzic.

moja mala tez nie chciala jesc z butelki... miesiac czasu mi zajelo zanim zechciala ciagnac smoka. ale pije i tak tylko przez jeden smoczek. inne jej nie podchodza... moja rada masa cierpliwosci... kombinuj ze smoczkami i moja pierwsze co to pociagla moje mleko z butli.. a teraz soczek, kleik a nawet formule. powodzenia, bo sie przyda
:D jak masz takiego uparciucha jak moja.

Siemanko!
No ja po weselu i poprawinach. Jakoś żyję. Wczoraj wieczorem dopadła mnie śpiączka, ale dałam radę. Dziś jest już ok. Moja najstarsza tylko się rozchorowała i dziś idę z nią do lekarza:wściekła/y:

Misia nie wiem czemu ale nie mogę na ciebie zagłosować bo jak wchodzę na stronę to jest napis że dziś już głosowałam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, No ale i tak prowadzisz. Ale zawsze jeden głos byłby więcej.

kto nie moze głosowac prosze spróbowac wejsc w google wpisac leny lamb wejsc na strone główna z tamtad na konkur edycja czerwiec zdjecie misi i sprawdzic czy sie da

zima a Twoja mała cca ciagnie normalnie jak tak ja uczyłas butli czy odzuciłą/?

zima a Twoja mała cca ciagnie normalnie jak tak ja uczyłas butli czy odzuciłą/?

bez cycka dalej zyc nie moze, chyba doszlo do niej ze jak mama w pracy to musi zjesc z butli, bo inaczej glodna bedzie =] ja jej dawalam prawie codziennie cos do picia z butelki probowalam przynajmniej po 10min dopoki ja nie mialam dosc albo ona, wkoncu jak bylam w robocie to moj zadzwonil, ze wkoncu zalapala i nie trzeba jej na karmienie przywozic.. i tak sobie ciumka, tylko czasem to strasznie dlugo jej schodzii(30min).. przycycku to gora 7min i pojedzona. jak mam dzien wolny to tez jej daje jeden posilek z butelki, zeby czasem nie zapomniala;-)

Witajcie kochane:-)
Mało jakoś czasu,by zaglądać,ani nawet Was nie nadrabiałam ostatnio,ale nadrobię na pewno.teraz doszedł czas truskawkowy,robię przetwory,w wolnej chwili jade nad wodę,albo spaceruję-lato ma swoje prawa:tak:,zimą jesienią to więcej się czasu przy komputerze spędza.
Pamiętam o Was i często myślę.
Mój Misiak jest cudowny i rośnie zdrowo,rozwija się wspaniale,jest cudownym ,wesołym dzieciaczkiem:-)
Całuę Was wszystkich.Pa pa.
W wolnej chwili napiszę więcej,teraz marzę już o łóżku i śnie

hej dziewczynki
dzisiaj miałam straszną nocke... małego napierdzielały dziąsełka i brzuch i tak wszystko naraz.. więc spal po godzinie i wył..... jestem nie wyspana do granic możliwości... mały marudny cały czas... Tomek poszedł do pracy ale coś czuje że tam uśnie.....
a tak poza tym to jest już u nas dobrze:D:D
mały rośnie jak na drożdżach i jest cudowny:D oo właśnie się sam układa do snu.. moje dziecko jak jest śpiące to odwraca się dupą do wszystkich zabawek, przewraca się na bok i zasypia heheh

kochane jak tam u Was?

my sie witamy po dlugiejjj przerwie
ale kupe soraw do zalatwiania mam :(

ze slubem , z lekarzami i wogole :))

a wiec tak moj maly rooosnie strasznie wazy juz kolo 9 kg :))
je ze sloiczkow marchewke z ziemn. , banana i takie tam ;p uwielbia ;d pierwszy raz zjadl indyka to pol bylo na mnie :D

kaszki tez uwielbia :D
na swoim lozeczku cuda robi :D ja wychodze do kuchni to lezy na plevckach grzecznie a wracam po 2 min i juz dupka do gory ^^

kochany jest ...

a tak wogole to przepraszam ze wogole ost mnie nie bylo :(

nadrobie was niedlugo :*
kochamy :*
papa :*

U nas nawet ok. M wyjechal znow do PL i troche smutno...Mala dzis troche nerwowa ale to chyba przezemnie bo i ja podkurzona chodze...
Ide jakis filmik zarzucic...Znacie jakies fajne filmy? polskie albo inne...rzuccie tytulami prosze.
Buziaki:*

reklama
Witajcie dziewczynki.
Pogoda ładna to nas tu mało, ale dobrze że chociaż czasami któraś tu zajrzy.
Anne ja też robię dżemy z truskawek. Owoce mam swoje, niedużo ale troszkę jest. teraz to pogoda nie dobra bo gniją na krzakach, ale wczoraj sporą miskę uzbierałam i teraz muszę coś z tym zrobić. Upiekę ciasto, a resztę to pewnie dżem.

my sie witamy po dlugiejjj przerwie
ale kupe soraw do zalatwiania mam :(

ze slubem , z lekarzami i wogole :))

a wiec tak moj maly rooosnie strasznie wazy juz kolo 9 kg :))
je ze sloiczkow marchewke z ziemn. , banana i takie tam ;p uwielbia ;d pierwszy raz zjadl indyka to pol bylo na mnie :D

kaszki tez uwielbia :D
na swoim lozeczku cuda robi :D ja wychodze do kuchni to lezy na plevckach grzecznie a wracam po 2 min i juz dupka do gory ^^

kochany jest ...

a tak wogole to przepraszam ze wogole ost mnie nie bylo :(

nadrobie was niedlugo :*
kochamy :*
papa :*
asiu ja o tobie ostatnio myślałam bo właśnie się nie pojawiałaś a ciebie tu zawsze pełno było. Napisz jak tam przygotowania do ślubu i jak tam z tą sprawą w sądzie - ja trzymam za ciebie kciuki:tak:

U nas nawet ok. M wyjechal znow do PL i troche smutno...Mala dzis troche nerwowa ale to chyba przezemnie bo i ja podkurzona chodze...
Ide jakis filmik zarzucic...Znacie jakies fajne filmy? polskie albo inne...rzuccie tytulami prosze.
Buziaki:*
To powiedz mężowi niech nas tu poodwiedza:-D i nie martw się my już tu o Niego odpowiednio zadbamy:-D:-D:-D
W temacie filmów to ci nie pomogę:no:

Do góry