reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

#W konkursie jak narazie prowadzimy około 80 pkt.

Mam sporo pracy wiec nie mam kiedy pisac, ale czytam na bierzaco.
Dzisiaj bylismy w zoo we Wrocławiu :)
Misia na obiadek zjadła prawie cały słoiczek marchewki z jabluszkiem.
Codziennie od pewnego zasu dostaje coraz wiecej.
Mam problem bo Misia nie pije z butelki, z niekapka jeszcze nie umie a łyzeczka mozna sie zajechac.
Teraz jest tak goraco ze powinna pic, ale nie wiem jak sobie z tym poradzic.

reklama
#W konkursie jak narazie prowadzimy około 80 pkt.

Mam sporo pracy wiec nie mam kiedy pisac, ale czytam na bierzaco.
Dzisiaj bylismy w zoo we Wrocławiu :)
Misia na obiadek zjadła prawie cały słoiczek marchewki z jabluszkiem.
Codziennie od pewnego zasu dostaje coraz wiecej.
Mam problem bo Misia nie pije z butelki, z niekapka jeszcze nie umie a łyzeczka mozna sie zajechac.
Teraz jest tak goraco ze powinna pic, ale nie wiem jak sobie z tym poradzic.

moja mala tez nie chciala jesc z butelki... miesiac czasu mi zajelo zanim zechciala ciagnac smoka. ale pije i tak tylko przez jeden smoczek. inne jej nie podchodza... moja rada masa cierpliwosci... kombinuj ze smoczkami i moja pierwsze co to pociagla moje mleko z butli.. a teraz soczek, kleik a nawet formule. powodzenia, bo sie przyda
:D jak masz takiego uparciucha jak moja.

Siemanko!
No ja po weselu i poprawinach. Jakoś żyję. Wczoraj wieczorem dopadła mnie śpiączka, ale dałam radę. Dziś jest już ok. Moja najstarsza tylko się rozchorowała i dziś idę z nią do lekarza:wściekła/y:

Misia nie wiem czemu ale nie mogę na ciebie zagłosować bo jak wchodzę na stronę to jest napis że dziś już głosowałam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, No ale i tak prowadzisz. Ale zawsze jeden głos byłby więcej.

kto nie moze głosowac prosze spróbowac wejsc w google wpisac leny lamb wejsc na strone główna z tamtad na konkur edycja czerwiec zdjecie misi i sprawdzic czy sie da

zima a Twoja mała cca ciagnie normalnie jak tak ja uczyłas butli czy odzuciłą/?

zima a Twoja mała cca ciagnie normalnie jak tak ja uczyłas butli czy odzuciłą/?

bez cycka dalej zyc nie moze, chyba doszlo do niej ze jak mama w pracy to musi zjesc z butli, bo inaczej glodna bedzie =] ja jej dawalam prawie codziennie cos do picia z butelki probowalam przynajmniej po 10min dopoki ja nie mialam dosc albo ona, wkoncu jak bylam w robocie to moj zadzwonil, ze wkoncu zalapala i nie trzeba jej na karmienie przywozic.. i tak sobie ciumka, tylko czasem to strasznie dlugo jej schodzii(30min).. przycycku to gora 7min i pojedzona. jak mam dzien wolny to tez jej daje jeden posilek z butelki, zeby czasem nie zapomniala;-)

Witajcie kochane:-)
Mało jakoś czasu,by zaglądać,ani nawet Was nie nadrabiałam ostatnio,ale nadrobię na pewno.teraz doszedł czas truskawkowy,robię przetwory,w wolnej chwili jade nad wodę,albo spaceruję-lato ma swoje prawa:tak:,zimą jesienią to więcej się czasu przy komputerze spędza.
Pamiętam o Was i często myślę.
Mój Misiak jest cudowny i rośnie zdrowo,rozwija się wspaniale,jest cudownym ,wesołym dzieciaczkiem:-)
Całuę Was wszystkich.Pa pa.
W wolnej chwili napiszę więcej,teraz marzę już o łóżku i śnie

hej dziewczynki
dzisiaj miałam straszną nocke... małego napierdzielały dziąsełka i brzuch i tak wszystko naraz.. więc spal po godzinie i wył..... jestem nie wyspana do granic możliwości... mały marudny cały czas... Tomek poszedł do pracy ale coś czuje że tam uśnie.....
a tak poza tym to jest już u nas dobrze:D:D
mały rośnie jak na drożdżach i jest cudowny:D oo właśnie się sam układa do snu.. moje dziecko jak jest śpiące to odwraca się dupą do wszystkich zabawek, przewraca się na bok i zasypia heheh

kochane jak tam u Was?

my sie witamy po dlugiejjj przerwie
ale kupe soraw do zalatwiania mam :(

ze slubem , z lekarzami i wogole :))

a wiec tak moj maly rooosnie strasznie wazy juz kolo 9 kg :))
je ze sloiczkow marchewke z ziemn. , banana i takie tam ;p uwielbia ;d pierwszy raz zjadl indyka to pol bylo na mnie :D

kaszki tez uwielbia :D
na swoim lozeczku cuda robi :D ja wychodze do kuchni to lezy na plevckach grzecznie a wracam po 2 min i juz dupka do gory ^^

kochany jest ...

a tak wogole to przepraszam ze wogole ost mnie nie bylo :(

nadrobie was niedlugo :*
kochamy :*
papa :*

U nas nawet ok. M wyjechal znow do PL i troche smutno...Mala dzis troche nerwowa ale to chyba przezemnie bo i ja podkurzona chodze...
Ide jakis filmik zarzucic...Znacie jakies fajne filmy? polskie albo inne...rzuccie tytulami prosze.
Buziaki:*

reklama
Witajcie dziewczynki.
Pogoda ładna to nas tu mało, ale dobrze że chociaż czasami któraś tu zajrzy.
Anne ja też robię dżemy z truskawek. Owoce mam swoje, niedużo ale troszkę jest. teraz to pogoda nie dobra bo gniją na krzakach, ale wczoraj sporą miskę uzbierałam i teraz muszę coś z tym zrobić. Upiekę ciasto, a resztę to pewnie dżem.

my sie witamy po dlugiejjj przerwie
ale kupe soraw do zalatwiania mam :(

ze slubem , z lekarzami i wogole :))

a wiec tak moj maly rooosnie strasznie wazy juz kolo 9 kg :))
je ze sloiczkow marchewke z ziemn. , banana i takie tam ;p uwielbia ;d pierwszy raz zjadl indyka to pol bylo na mnie :D

kaszki tez uwielbia :D
na swoim lozeczku cuda robi :D ja wychodze do kuchni to lezy na plevckach grzecznie a wracam po 2 min i juz dupka do gory ^^

kochany jest ...

a tak wogole to przepraszam ze wogole ost mnie nie bylo :(

nadrobie was niedlugo :*
kochamy :*
papa :*
asiu ja o tobie ostatnio myślałam bo właśnie się nie pojawiałaś a ciebie tu zawsze pełno było. Napisz jak tam przygotowania do ślubu i jak tam z tą sprawą w sądzie - ja trzymam za ciebie kciuki:tak:

U nas nawet ok. M wyjechal znow do PL i troche smutno...Mala dzis troche nerwowa ale to chyba przezemnie bo i ja podkurzona chodze...
Ide jakis filmik zarzucic...Znacie jakies fajne filmy? polskie albo inne...rzuccie tytulami prosze.
Buziaki:*
To powiedz mężowi niech nas tu poodwiedza:-D i nie martw się my już tu o Niego odpowiednio zadbamy:-D:-D:-D
W temacie filmów to ci nie pomogę:no:

Do góry