reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Waże maluchy sporo waża, robak to calkiem bo 6129, ale kluseczka zaledwie 5270, je calkiem sporo bo 150 wody plus mleko w proszku co ok 3godz, moze jak jej troche przyfutruje i zaczna dostawac kleik to przybierze.
A jakie sloiczki polecacie?

My zaczełysmy od słodkiej marchewki.
I stopniowo teraz marchewka z coraz to nowymi dodatkami.
W pon była zupka jarzynowa, a wczoraj marchwiowa z ryzem :)

Teraz kupuje z hippa bo mam rabaty z tej paczuszki co pisałam.
Ale daje jej tez gerbera i bobovite.

Mam do odsprzedania 6 opakowań mleka BEBILON PEPTI 1 wydanych mi przez pomyłkę pediatry zamiast 2. Jesli któraś z mam jest zainteresowana proszę o kontakt na privie.

hej dziecwzynki,

dzisiaj pierwszy raz wychodzimy z mężem z domu w celach rozrywkowych bez Michalinki :)
Wygrałam w muzycznym radiu bilety na Kabareton w Bolesławcu i jedziemy.
Misia zostaje najpierw z moja przyjaciółką, którą bardzo lubi, a później z dziadkami :)

hej dziewczynki:D
u nas spokojnie... wprowadzamy nowe pokarmy jak zalecila pediatra.... jest dobrze:D
piękna pogoda sie zapowiada.. teraz przez dwa tygodnie będę sama... m wyjeżdża do pracy ... a ja w te upały z małym będę w domu kiblowac.... ehhh
dzisiaj ide do fryzjera w końcu... bo juz na siebie patrzec nie mogę:p hehe

lecę do dziubutka pobawic się z nim i ułożyc potem do spanka:D
kochane miłego dnia Wam życzę

btw mam MT do sprzedania... tu macie jedno zdj na "hobby..." jest ich więcej może któraś będzie zainteresowana.... P260610_12.36[01].jpg
pencil.png

reklama
Do góry