reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Jeszcze śpicie czy już korzystacie z pięknej pogody. Wiecie co są wakacje a ja znowu sobie znajduję zajęcie. Wczoraj byłam na dwóch zebraniach. Jedno Stowarzyszenia, w którym jestem z-cą prezesa, a drugie to w związku z naszą obwodnicą. I znalazłam sobie pracę 0- haftowanie na cele stowarzyszenia, ale b. się cieszę bo lubię pracę społeczną.:-D

reklama
Hej dziewczyny... Komputer już mam na stałe wiec już Was nie opuszcze.... Ale mi Was brakowało ... No ale już jestem :))
Z nowości to tak...
We wtorek byliśmy na szczepieniu i mały nie zapłakał ani razu :)):)))
Ale za to mało przybrał na wadze ... no ale pracujemy nad tym :))
Kuba wcina dania i deserki ze słoiczków, wcina kaszki..... zebusie już ma ostre... :)) i coraz bardziej widoczne :)):))
Troszke Was nadrobiłam ale reszty nie dam rady... :)) U nas ładna pogoda więc zaraz zmykamy na ogródek :)):))

Witam was kochane:-)
Dawno mnie tu nie było-brak czasu.Teraz odkąd pogoda dopisuje to codziennie jeźdżę z dziećmi i ze znajomymi nad wodę-nad nasze jeziorko,w którym woda jest czysta nawet jak popada,bo jest tam nieustanna wymiana,biją dwa źródła i jest też odpływ do Sanu.Warunko dla dzidziusia są świetne tam,bo stoi duży "grzybek",więc mały sobie siedzi wózeczku,albo sobie smacznie śpi,a mam wtedy pływa:tak:.Jest tak ciepła woda,że już dzieci starsze tez się kąpią w bezpiecznym miejscu przy molo.Po prostu mamy na miejscu wakacje,podczas gdy inni muszą gdzies wyjeżdżać,żeby tak sobie odpocząć.Byle pogoda dopisała jak najdłużej:tak:
MAły synek rośnie błyskawicznie,jest taki fajny,wesoły,rozgadany,rozśpiewany nawet od samego rana słychac go na cały dom:-D. Zajada zupki,kaszki,deserki,widać,że mu to służy,bo rośnie w oczach.
Pozdrawiam Was i życzę miłego wakacyjnego dnia.
A wybiera się któraś na prawdziwe wakacje? w jakies fajne miejsce?

Dziekuje wszystkim bardzo za pomoc w głosowaniu na nasze zdjęcie :)
Zajełysmy 1 miejsce i wygralysmy tkaną chuste :)
Jak tylko przyjdzie na pewno porobimy fotki.

Bardzo wszystkim dziekujemy
mała i duża Misia :)

Ja witam wszystkie lutóweczki.
Misia bardzo się cieszę że wygrałyście - gratuluję.
Nasza Majeczka jest cudowna. W te upały nie śpi za dużo i troszkę marudzi, ale to jest ciężki czas dla takich maluchów.
ładnie się bawi grzechotkami, gaworzy, śmieje się w głos i wogóle jest cudowna. Zresztą co ja wam będę pisać wszystkie nasze Skarby są takie słodkie. Jedyny minus to Maja nie chce butelki:no: a tu niedługo trzeba coś nowego wprowadzić, ale mam za swoje:-D Najpierw walczyłam o cyca, a teraz będzie walka z butelką:baffled:

Misia gratulujemy;)

A co podajecie przez butle ?
Moja mala tez kochana jest.Upaly znosi dzielnie, wieczorkiem ladnie zasypia na szczescie.
A my juz za pare dni zaczynamy przeprowadzke, tak sie ciesze...
milego dzionka.

MÓJ BUTLI TEZ NIE CHCE... I PRZETESTOWALISMY BUTLE AVENTA ( RÓZNE ROZMIARY SMOCZKA) NUK'A, TOMMIE TIPPIE I JESZCZE JAKIES... I NIC..... MOJ NAWET MOJEGO MLEKA PRZEZ BUTLE NIE CHCE...... ŁYŻECZKĄ Z KASZKĄ CO INNEGO:p:p

reklama
Do góry