reklama
olenka12345
Fanka BB :)
ja jestem:-)Chyba wszystkie na porodówki pognały, ze taka cisza tutaj
ale wogle dzisiaj jakaś taka przybita jestem,że szok..normalnie leniwiec pospolitus dzisiaj ze mnie..nawet obiadu nie robiłam poszłam do rodziców(mój wczoraj wyjechał wraca jutro) to nie gotowałam sama dla siebie
zaraz przyjdzie pizzana kolację..tak na poprawę humoru..
ja mam już deprechę ,bo już bym chciała urodzic..
K
Kampoolka
Gość
hejcia
jak sie miewacie????
jak ta, brzuszki wasze??
U mnie spokojnie...Moja mala juz sie lepiej czuje...wiec sie ciesze...a teraz maz sie nia zajmuje a ja leniu****e...
jak sie miewacie????
jak ta, brzuszki wasze??
U mnie spokojnie...Moja mala juz sie lepiej czuje...wiec sie ciesze...a teraz maz sie nia zajmuje a ja leniu****e...
olenka12345
no to dobrze,że maleństwo sie lepiej czuje,nie ma nic gorszego od patrzenia jak sie maleństwo męczy i nie można mu pomóc..hejcia
jak sie miewacie????
jak ta, brzuszki wasze??
ja dzisiaj cały dzień się lenię;-)
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Ja jak wchodzę na BB z komórki (przed chwilą pierwsza próba), to od razu mi się wyświetlają pola do logowania.
Sprawdź jeszcze raz, może ich nie zauważyłaś.
Ja włąsnie pisze z kom.
Nie jest to proste, ale sie da
No więc u mnie na telefonie wygląda to mniej więcej tak, że wcale nie wyskakują mi okienka do logowania, a wszystko inne widać zaś u Mężusia wyskakują te okienka, ale zalogować się nie da ehhhhh będę próbować dalej, bo wtedy wiem, że będę miała z Wami łatwy i szybki kontakt w szpitalu
olenka12345
ja dziewczynki zmykam..dziś mnie juz nie bedzie,więc 3mam kciuki za rozpakowujące sie Lutóweczki..;-):-)
Dobranoc,słodkich senków:-)
Dobranoc,słodkich senków:-)
pani_labiryntu
prawie mama hehe
dziewczyny odszedł mi chyba czop śluzowy byłam w ubikazji nagle poczułam coś bardziej mokro mi myślałam że to wody odeszły zaglądnełam do ubikacji a tam biało czerwona wydzielina gęsta a wcześniej mnie tak brzuch pobolewał dlatego do toalety poszłam czyli już niedługo bede rodzić juhu trzymajcie się miłych snów do usłyszenia jak jutro bede w stanie napisać bo może się coś zacznie niedługo
reklama
plastelinka5
ja normalnie musze sie pochwalić dziś ukończyłam 40 tydzień hihihi ;p