reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Chyba wszystkie na porodówki pognały, ze taka cisza tutaj
ja jestem:-)
ale wogle dzisiaj jakaś taka przybita jestem,że szok..normalnie leniwiec pospolitus dzisiaj ze mnie..nawet obiadu nie robiłam poszłam do rodziców(mój wczoraj wyjechał wraca jutro) to nie gotowałam sama dla siebie:sorry:
zaraz przyjdzie pizza:D:-Dna kolację..tak na poprawę humoru..
ja mam już deprechę ,bo już bym chciała urodzic..

hejcia:)

jak sie miewacie????

jak ta, brzuszki wasze??

U mnie spokojnie...Moja mala juz sie lepiej czuje...wiec sie ciesze...a teraz maz sie nia zajmuje a ja leniu****e...

hejcia:)

jak sie miewacie????

jak ta, brzuszki wasze??

U mnie spokojnie...Moja mala juz sie lepiej czuje...wiec sie ciesze...a teraz maz sie nia zajmuje a ja leniu****e...
no to dobrze,że maleństwo sie lepiej czuje,nie ma nic gorszego od patrzenia jak sie maleństwo męczy i nie można mu pomóc..
ja dzisiaj cały dzień się lenię;-)

Ja jak wchodzę na BB z komórki (przed chwilą pierwsza próba), to od razu mi się wyświetlają pola do logowania.
Sprawdź jeszcze raz, może ich nie zauważyłaś.

Ja włąsnie pisze z kom.
Nie jest to proste, ale sie da ;)

No więc u mnie na telefonie wygląda to mniej więcej tak, że wcale nie wyskakują mi okienka do logowania, a wszystko inne widać:eek: zaś u Mężusia wyskakują te okienka, ale zalogować się nie da:wściekła/y: ehhhhh będę próbować dalej, bo wtedy wiem, że będę miała z Wami łatwy i szybki kontakt w szpitalu:-D

Ja też się już pożegnam na dziś :-)
Zaraz idę na M jak Miłość :-D Takie moje małe zboczenie ;-)

A potem łazienka, kolacja i przytulańce - nie będę mieć głowy, żeby do Was zaglądać ;-)

Do juterka :-)

Byłam na spacerku,nic mnie dziś nie boli po tym spacerku,brzuszek sie calkiem uspokoił,zaraz idę do łóżka,mąż już tam czeka:-D
Dobrej nocki wszystkim.

dziewczyny odszedł mi chyba czop śluzowy byłam w ubikazji nagle poczułam coś bardziej mokro mi myślałam że to wody odeszły zaglądnełam do ubikacji a tam biało czerwona wydzielina gęsta a wcześniej mnie tak brzuch pobolewał dlatego do toalety poszłam czyli już niedługo bede rodzić juhu :-D trzymajcie się miłych snów do usłyszenia jak jutro bede w stanie napisać bo może się coś zacznie niedługo

reklama
Do góry