reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Chyba wszystkie na porodówki pognały, ze taka cisza tutaj
ja jestem:-)
ale wogle dzisiaj jakaś taka przybita jestem,że szok..normalnie leniwiec pospolitus dzisiaj ze mnie..nawet obiadu nie robiłam poszłam do rodziców(mój wczoraj wyjechał wraca jutro) to nie gotowałam sama dla siebie:sorry:
zaraz przyjdzie pizza:D:-Dna kolację..tak na poprawę humoru..
ja mam już deprechę ,bo już bym chciała urodzic..

hejcia:)

jak sie miewacie????

jak ta, brzuszki wasze??

U mnie spokojnie...Moja mala juz sie lepiej czuje...wiec sie ciesze...a teraz maz sie nia zajmuje a ja leniu****e...

hejcia:)

jak sie miewacie????

jak ta, brzuszki wasze??

U mnie spokojnie...Moja mala juz sie lepiej czuje...wiec sie ciesze...a teraz maz sie nia zajmuje a ja leniu****e...
no to dobrze,że maleństwo sie lepiej czuje,nie ma nic gorszego od patrzenia jak sie maleństwo męczy i nie można mu pomóc..
ja dzisiaj cały dzień się lenię;-)

Ja jak wchodzę na BB z komórki (przed chwilą pierwsza próba), to od razu mi się wyświetlają pola do logowania.
Sprawdź jeszcze raz, może ich nie zauważyłaś.

Ja włąsnie pisze z kom.
Nie jest to proste, ale sie da ;)

No więc u mnie na telefonie wygląda to mniej więcej tak, że wcale nie wyskakują mi okienka do logowania, a wszystko inne widać:eek: zaś u Mężusia wyskakują te okienka, ale zalogować się nie da:wściekła/y: ehhhhh będę próbować dalej, bo wtedy wiem, że będę miała z Wami łatwy i szybki kontakt w szpitalu:-D

Ja też się już pożegnam na dziś :-)
Zaraz idę na M jak Miłość :-D Takie moje małe zboczenie ;-)

A potem łazienka, kolacja i przytulańce - nie będę mieć głowy, żeby do Was zaglądać ;-)

Do juterka :-)

Byłam na spacerku,nic mnie dziś nie boli po tym spacerku,brzuszek sie calkiem uspokoił,zaraz idę do łóżka,mąż już tam czeka:-D
Dobrej nocki wszystkim.

dziewczyny odszedł mi chyba czop śluzowy byłam w ubikazji nagle poczułam coś bardziej mokro mi myślałam że to wody odeszły zaglądnełam do ubikacji a tam biało czerwona wydzielina gęsta a wcześniej mnie tak brzuch pobolewał dlatego do toalety poszłam czyli już niedługo bede rodzić juhu :-D trzymajcie się miłych snów do usłyszenia jak jutro bede w stanie napisać bo może się coś zacznie niedługo

reklama
Do góry