reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Witam:-)
Ja wczoraj zrobiłam mnóstwo rzeczy,łącznie ze zmianą firanek,pobolało i to nawet mocno i przestalo. Dziś zrobiłam pierogi,czuję się ok. Jako,że w żadnej ciąży nie dotrwałam nawet do 39tyg.to dlatego myślę,że i teraz będzie to na dniach. Wieczorkiem idę na spacer,niech mięśnie pracują-będzie łatwiej rodzic:-D

reklama
Hmm właśnie Mężuś dostał info, że od poniedziałku mają zapewnioną pracę na jakieś 1,5 roku:-D z jednej strony się oczywiście cieszę, bo On bez pracy umiera i strasznie marudzi, a poza tym potrzebne są pieniądze na te wszystkie pampersiaki:-D ale z drugiej strony wiem, że będzie gościem w domu, ale cóż:sorry: hehe i oczywiście się śmieje, że pewnie Bartuś zacznie wychodzić po weekendzie jak on będzie jeździł na Tychy:sorry: więc mu powiedziałam, że dziś musimy "zadziałać", żeby dziś się mały urodził:-D

Dziewczyny mam takie techniczne pytanie
-> próbowałam wejść na telefonie na BB, ale niestety nie umiem się tam ani zalogować, ani napisać żadnego posta:wściekła/y: w związku z tym mogę czytać tylko, bo nie jestem zalogowana:no: nie mogłam nic napisać:szok:
pomyślałam sobie o tym, bo mogłabym do Was pisać w razie czego ze szpitala, bo lapka tam raczej mieć nie będę, bo pisanie z niego byłoby niewygodne, ale telefon to co innego:tak:

Mamo Sówko,ja od tygodnia korzystam z tel.i nadaję właśnie przez neta w komórce,bo mam sprzęt zepsuty. Też nie umiałam na początku,ale potem doszłam jakoś. Wpisuję adres www.babyboom.pl/forum/ daje opcje idź i mi wyszukuje,zaznaczam co tam chcę i otwieram,a posty to normalnie klikam na odpowiedz i pisze w takiej ramce. No ale trudno to jasno wytłumaczyć. Tez na zamknięty nie wchodze prawie,a jak chce to musze wejśc w wiadomośc od Pandorki w ktorej mam adres zamkniętego-a to już dłużej schodzi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny jeszcze nie urodziłam i mała chyba nie zamierza się narazie wydobywać bo zero skurczy biały śluz zanikł pozamykana jestem wiec normalnie lenistwo się szerzy . A co u was ?:-)

Ja mam dzisiaj strasznego lenia :-(
I miejsca jakoś sobie znaleźć nie mogę :-(
Kręcę sie bez sensu po domu...

Ja posprzatałam łązienke na blysk nowosci.
I własnie poprasowałam wszystkie rzeczy dla małej.
Jeszcze dzisiaj pranie pieluszek tetrowych i kilku nowych rzeczy które kluska juz dostała :)

Mamo Sówko,ja od tygodnia korzystam z tel.i nadaję właśnie przez neta w komórce,bo mam sprzęt zepsuty. Też nie umiałam na początku,ale potem doszłam jakoś. Wpisuję adres www.babyboom.pl/forum/ daje opcje idź i mi wyszukuje,zaznaczam co tam chcę i otwieram,a posty to normalnie klikam na odpowiedz i pisze w takiej ramce. No ale trudno to jasno wytłumaczyć. Tez na zamknięty nie wchodze prawie,a jak chce to musze wejśc w wiadomośc od Pandorki w ktorej mam adres zamkniętego-a to już dłużej schodzi

Dzięki anne:-D ale chodzi mi o to jak tam się zalogować, bo może ja dlatego nie mogę nic napisać, bo nie jestem zalogowana:eek:

ja się witam ciągle w dwupaku:tak:
byłam dziś na IP bo mam termin właśnie dziś i in kazał mi się zgłosić, pobadali mni i odesłali do domku, kontrola w czwartek jak się nic nie wydarzy,,
a tak już bym chciała urodzić:tak::tak::tak:

Dzięki anne:-D ale chodzi mi o to jak tam się zalogować, bo może ja dlatego nie mogę nic napisać, bo nie jestem zalogowana:eek:

Ja jak wchodzę na BB z komórki (przed chwilą pierwsza próba), to od razu mi się wyświetlają pola do logowania.
Sprawdź jeszcze raz, może ich nie zauważyłaś.

Ale jak chcę wejść na jakiś temat, to mi telefon mówi, że ma za mało pamięci :dry:
Więc zalogować się mogę, przeglądać i psać już nie :dry:

Ostatnia edycja:
Ja jak wchodzę na BB z komórki (przed chwilą pierwsza próba), to od razu mi się wyświetlają pola do logowania.
Sprawdź jeszcze raz, może ich nie zauważyłaś.

Ale jak chcę wejść na jakiś temat, to mi telefon mówi, że ma za mało pamięci :dry:
Więc zalogować się mogę, przeglądać i psać już nie :dry:

Ja włąsnie pisze z kom.
Nie jest to proste, ale sie da ;)

Juz jestem przez kompa ;)
KOmórka sprawdzona wiec w razie w da sie pisac ;)
Brzuchol twardy i boli, a mnie energia rozpiera.
Wyszorowałam łazienke, wyprasowałam wszystko dla Misi.
Do pakowałąm torbe do szpitala i ją zamknęłam.
Spakowałam tez torbe z rzeczami potrzebnymi dla malucha do szpitala typu pieluszki kocyk itd. I przygotowałam ubranka na wyjście.
Energi mam tyle ze chyba jeszcze przygotuje miejsce na łóżeczko i moze je skrece ;)
Jeszcze wózek jest do rozłozenia :D

Ostatnia edycja:
reklama

Acha,to tam na początku zejdź w dół troszkę i tam są rameczki do wpisania nazwy i hasła i dasz zaloguj,próbuj:-D jak nie da rady to nie wiem,ale szukaj.Idę na spacerek

Do góry