reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

hej dziewczynki....
ja dzisiaj jakoś w miarę dobrze spałam..... nic nie boli, nic nie cieknie.. heheh
właśnie wróciłam z KTG na IP, nic się nie dzieje... skurczy zero.... więc nic się nie zapowiada... lekarz stwierdził że tak pewnie ze dwa tyg jeszcze ..... :crazy:

reklama
Witajcie dziewuszki:-D

Przepraszam, że nie odpisuję, ale nie ma siły czytać, bo najlepiej mi się leży, a wtedy kiepsko z czytaniem:wściekła/y:

U nas wszystko w porządku:-) zero skurczy i jakichkolwiek oznak porodu:happy:

Dziś jest dzień leniuchowania, bo Mężuś obiecał zrobić parę zaległych rzeczy w domu, a ja będę nadzorować:-)

Buziaczki i trzymajcie się:-D

Meganne chyci Cie nawet nie bedziesz wiedziała kiedy ;)

Mamo Sówko taki podział w domu powinnien obowiązywac na codzień ;)

Boli jak choliwka ale jakos mam dobry humor. Ide powalczyc z łązienką a co mi tam :p

oj Misia chciałabym żebyś miała rację i żeby coś się zaczęło dziac niedługo bo oszalec można.....

Wiem kochana wiem,
Ja mam jakies dobre przeczucia dzisiaj,
Boli a nawet mam natchnienie do sprzatania i do prasowania.
Łazienke zalałam wyzeraczem niech siem moczy ;)
A co do prasowania mam nadzieje ze mi wena nie minie ;P

Wiem kochana wiem,
Ja mam jakies dobre przeczucia dzisiaj,
Boli a nawet mam natchnienie do sprzatania i do prasowania.
Łazienke zalałam wyzeraczem niech siem moczy ;)
A co do prasowania mam nadzieje ze mi wena nie minie ;P
no no to trzymam kciuki... ja idę zupkę robic.....
informuj nas na bieżąco.

Widzę, że wszystkie czekamy z niecierpliwością i nie chce się nikomu pisać nawet ;-)
jeszcze trochę, dziewczynki:-)

reklama
Hmm właśnie Mężuś dostał info, że od poniedziałku mają zapewnioną pracę na jakieś 1,5 roku:-D z jednej strony się oczywiście cieszę, bo On bez pracy umiera i strasznie marudzi, a poza tym potrzebne są pieniądze na te wszystkie pampersiaki:-D ale z drugiej strony wiem, że będzie gościem w domu, ale cóż:sorry: hehe i oczywiście się śmieje, że pewnie Bartuś zacznie wychodzić po weekendzie jak on będzie jeździł na Tychy:sorry: więc mu powiedziałam, że dziś musimy "zadziałać", żeby dziś się mały urodził:-D

Dziewczyny mam takie techniczne pytanie
-> próbowałam wejść na telefonie na BB, ale niestety nie umiem się tam ani zalogować, ani napisać żadnego posta:wściekła/y: w związku z tym mogę czytać tylko, bo nie jestem zalogowana:no: nie mogłam nic napisać:szok:
pomyślałam sobie o tym, bo mogłabym do Was pisać w razie czego ze szpitala, bo lapka tam raczej mieć nie będę, bo pisanie z niego byłoby niewygodne, ale telefon to co innego:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry