reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

hej dziewczynki....
ja dzisiaj jakoś w miarę dobrze spałam..... nic nie boli, nic nie cieknie.. heheh
właśnie wróciłam z KTG na IP, nic się nie dzieje... skurczy zero.... więc nic się nie zapowiada... lekarz stwierdził że tak pewnie ze dwa tyg jeszcze ..... :crazy:

reklama
Witajcie dziewuszki:-D

Przepraszam, że nie odpisuję, ale nie ma siły czytać, bo najlepiej mi się leży, a wtedy kiepsko z czytaniem:wściekła/y:

U nas wszystko w porządku:-) zero skurczy i jakichkolwiek oznak porodu:happy:

Dziś jest dzień leniuchowania, bo Mężuś obiecał zrobić parę zaległych rzeczy w domu, a ja będę nadzorować:-)

Buziaczki i trzymajcie się:-D

Meganne chyci Cie nawet nie bedziesz wiedziała kiedy ;)

Mamo Sówko taki podział w domu powinnien obowiązywac na codzień ;)

Boli jak choliwka ale jakos mam dobry humor. Ide powalczyc z łązienką a co mi tam :p

oj Misia chciałabym żebyś miała rację i żeby coś się zaczęło dziac niedługo bo oszalec można.....

Wiem kochana wiem,
Ja mam jakies dobre przeczucia dzisiaj,
Boli a nawet mam natchnienie do sprzatania i do prasowania.
Łazienke zalałam wyzeraczem niech siem moczy ;)
A co do prasowania mam nadzieje ze mi wena nie minie ;P

Wiem kochana wiem,
Ja mam jakies dobre przeczucia dzisiaj,
Boli a nawet mam natchnienie do sprzatania i do prasowania.
Łazienke zalałam wyzeraczem niech siem moczy ;)
A co do prasowania mam nadzieje ze mi wena nie minie ;P
no no to trzymam kciuki... ja idę zupkę robic.....
informuj nas na bieżąco.

Widzę, że wszystkie czekamy z niecierpliwością i nie chce się nikomu pisać nawet ;-)
jeszcze trochę, dziewczynki:-)

reklama
Hmm właśnie Mężuś dostał info, że od poniedziałku mają zapewnioną pracę na jakieś 1,5 roku:-D z jednej strony się oczywiście cieszę, bo On bez pracy umiera i strasznie marudzi, a poza tym potrzebne są pieniądze na te wszystkie pampersiaki:-D ale z drugiej strony wiem, że będzie gościem w domu, ale cóż:sorry: hehe i oczywiście się śmieje, że pewnie Bartuś zacznie wychodzić po weekendzie jak on będzie jeździł na Tychy:sorry: więc mu powiedziałam, że dziś musimy "zadziałać", żeby dziś się mały urodził:-D

Dziewczyny mam takie techniczne pytanie
-> próbowałam wejść na telefonie na BB, ale niestety nie umiem się tam ani zalogować, ani napisać żadnego posta:wściekła/y: w związku z tym mogę czytać tylko, bo nie jestem zalogowana:no: nie mogłam nic napisać:szok:
pomyślałam sobie o tym, bo mogłabym do Was pisać w razie czego ze szpitala, bo lapka tam raczej mieć nie będę, bo pisanie z niego byłoby niewygodne, ale telefon to co innego:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry